Az eddigi legdurvább üzenetet kapta Magyar Péter Gyurcsány Ferenctől

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek, aki ezt nem hagyta szó nélkül

„Aki kérdezni mer tőle, róla, vagy csak neki nem tetszőt, az Rogán embere” – írta Gyurcsány Ferenc. Magyar Péter nem hagyta szó nélkül az őt ért bírálatot.

„Aki ellentmond neki, az vagy azért teszi, mert fél az igazságtól, vagy mert a Fidesz esetleg a DK embere – mondja -, bár nála ez a kettő valóban egy. Véletlenül se abból táplálkozik a kritika, hogy az a másik jóhiszeműen mást gondol, más a véleménye, más a meggyőződése. Aki mást gondol, az ellenfél” – kezdi Magyar Péternek címzett írását Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke hétfőn a Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a tőle megszokott költői stílusban, posztjában bírálva a Tisza párt listavezetőjét. Azt írta Magyar Péterről: „Aki kérdezni mer tőle, róla, vagy csak neki nem tetszőt, az Rogán embere.

Mert kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás.

A szabadversre hajazó bejegyzés végén messiásozás sem maradt el. „Mert a csodában, a kivételesben, az Eljött Ember Fiában nem kételkedünk! Ugye!?” – tette fel a költői kérdést Gyurcsány. Magyar Péter nem hagyta szó nélkül a DK elnökének sorait, szokásához híven kommentben reagált. Megjegyezte, hogy Gyurcsány nem írta le a nevét, majd odaszúrt neki.

Nyugodtan leírhatja a nevemet Elnök Úr. Nem kell félni, nem fog fájni. Egyébként kettőnk közül nem nekem van messiás tudatom és nem én tettem sokat azért, hogy hazánk az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa legyen…

– írta Magyar Péter.