Az év videója került elő - Összeverekedett két fideszes a kocsmában, az ütéseket kapó férfi lemondott

Korábban úgy hírlett, hogy a Fidesz keceli tagját indítja az önkormányzati választásokon, de a párt ezt később cáfolta.

A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) birtokába került egy térfigyelőkamerás felvétel, melyen egy keceli sörözőben két helyi fideszes politikus verekedik. Az RTL szerint az ütéseket kapó-álló Dr. Agócs Ákos képviselő, a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke lemondott megbízatásáról.

Mivel közel vannak az önkormányzati választások, Agócs helyére nem lesz időközi választás. A pozíciót az a jelölt fogja elfoglalni, aki a legtöbb szavazatot kapta 2019-ben, és épp kimaradt az önkormányzati testületből, ami Városi Anett független jelölt lenne.

Az MMN szerint Agócs Verba Józseffel, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetőjével keveredett összetűzésbe, akit Haszilló Ferenc polgármester bízott meg hivatalával. Verba idén Haszilló oldalán indul a választáson képviselő-jelöltként.

A vita tettlegességig fajult, mindkét sérültet kórházban ápolták. Látlelet készült, és az ügyben feljelentés is történt. Az RTL hamarosan további információkat közöl az ügyről.

A Fidesz-KDNP elítéli az erőszak minden formáját és lemondott Agócs képviselőről, Verba pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es választásokon.