Bayer Zsolt nagyon beleszállt Magyar Péterbe: rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit

Bayer Zsolt meghökkentő dolgot állít a Fideszről és Magyar Péterről

A publicista szerint a Fideszben 10 éve tudják, a szerinte „takonygerincű” Magyar hogyan bánt a feleségével – ez alatt a 10 év alatt Magyar Péter állami állások sorát töltötte be valamiért.


"Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire” – írja a publicista.

Ami a Magyar által kedden közzétett felvételt illeti, arról Bayer Zsolt ezt írja:

"Hallgatva a hanganyagot, még a legelfogultabb kormánygyűlölőnek is nyilvánvaló, hogy az egész szituációval nem stimmel valami. És most nem arra gondolok, hogy MP titokban, a saját felesége tudta nélkül rögzíti beszélgetésüket, hanem arra, hogy az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar. Már a kezdet is árulkodó, mivel az események ismeretében nyilvánvaló, hogy ez a gazember kimegy, élesíti a hangrögzítő eszközét, s ezt követően ártatlanságot színlelve tér vissza egy témára, célzott és irányított „kérdéseivel”.”

Ezt követően a publicista teljes terjedelmében idézi Varga Judit tegnap délutáni bejegyzését, amit mi is idéztünk.

Mint arról beszámoltunk: a keddi nap Magyar Péterről szólt: miután nyilvánosságra hozta a feleségével készített felvételt, amelyen a Völner-Schadl ügyről beszélgetnek, Varga Judit súlyos bántalmazással vádolta meg volt férjét. Magyar Péter szerint volt felesége előre megírt hazugsággyűjteményt hozott nyilvánosságra.

Estére Magyar tüntetést hirdetett, amin végül több ezren vettek részt. Itt a szervező „a maffiaállam fejének” nevezte Orbán Viktort. Magyar Péter a tüntetés meghirdetésekor azt is bejelentette, hogy elindul az EP-választáson.

Mint arról beszámoltunk, a Schadl-Völner ügy nyomozásával kapcsolatos információkat tartalmaz az a rövid, 1 perc 53 másodperces beszélgetés(részlet), amely Varga Judit volt igazságügyi miniszter és akkori férje, Magyar Péter között játszódott le, és amelyet Magyar Péter szerda reggel közzétett YouTube-csatornáján.

Varga Judit a Facebookon reagált a Magyar Péter által rögzített beszélgetés nyilvánosságra hozatalára. Posztjában brutális bántalmazással vádolja egykori férjét.

Magyar Péter a Facebookon reagált Varga Judit állításaira.