Előkerült videó - Álló tapssal fogadták Bayer Zsoltot - Népszerűbb mint valaha

A közönség állva üdvözölte Bayer Zsoltot a Hír TV stúdiójában, ahol a nevét viselő műsor új adásának felvételén vett részt. A kormánypárti csatorna külön kiemelte ezt az álló tapsot egy YouTube videóban, amelyben Bayer Zsolt megköszönte a figyelmet, majd hozzátette, hogy noha gondolkodott rajta, hogy mondjon-e valamit, végül úgy döntött, nem teszi, mert az már a mocskolódás szintjét érné el. Ezt követően hálálkodása helyett a műsor folytatásába kezdett.

Az esemény azután következett, hogy Ungváry Krisztián egy podcastben nyilvánosságra hozta, hogy Bayer Zsolt anyai nagyapja, Gyimes Károly, aki nyilas volt, és a háború után önként jelentkezett ÁVH-s besúgónak. Ungváry ezzel a leleplezéssel válaszolt Bayer Zsolt gyakorlatára, aki rendszeresen felidézi politikai ellenfelei családi múltját.


Bayer Zsolt viszonylag higgadtan reagált a kritikára, kifejezve undorát saját nagyapja tettei miatt. Ugyanakkor a későbbiekben úgy tűnik, hogy visszatért az eddig megszokott stílusához, melyben érdemi érvek helyett inkább szitokszavakat használ.