Kiderült mennyi a belépő ha Tóth Gabit akarod látni - hanyatt fogsz esni az összegtől

Az I. Győri Bált idén január végén rendezik meg az Audi Aréna Győrben, ahol számos előadó és zenész lép színpadra, köztük Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes. Az eseményen résztvevőknek azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a belépésért.

Az ugytudjuk.hu értesülése szerint január 27-én Tóth Gabi és új partnerének, Papp Máté Bencének lesz az első közös fellépése a Fricska Táncegyüttes társaságában. Ezen a napon kerül megrendezésre Győrben az I. Győri Bál, melyet a helyi önkormányzat szervez, és a műsorvezetők Varga Edit és Bősze Ádám lesznek.

Az esemény Facebook-oldala szerint számos más sztárvendég is részt vesz, mint például a Győri Filharmonikus Zenekar, Rost Andrea, a Melody Maker, a Hot Jazz Band, valamint ismét Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes.

A részvétel azonban nem olcsó mulatság, hiszen egy belépőért 45 ezer forintot kell fizetni. A dress code black tie, ami azt jelenti, hogy a férfiaknak szmokingot, a nőknek pedig kisestélyi ruhát vagy elegáns koktélruhát kell viselniük.


Korábban Tóth Gabi és Krausz Gábor férje tavaly nyáron jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább. Az énekesnő új kapcsolatáról derült ki, hogy a Fricska Táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével alakult ki. Krausz Gábor a Dancing with the Stars című műsorban próbálta feldolgozni a történteket, és a versenyt egyébként táncpartnerével, Mikes Annával meg is nyerte. Ő maga Mikes Annával találta meg újra a boldogságot, amit közösségi oldalukon hirdettek meg nemrég.