Jöhet a trónörökös? - rohamosan terjedt az interneten. hogy Várkonyi Andrea gyermeket vár Mészáros Lőrinctől

**Várkonyi Andrea cáfolta a gyermekszületésről szóló pletykákat**

Az interneten gyorsan terjedt egy álhír arról, hogy Várkonyi Andrea, a híres magyar televíziós személyiség gyermeket vár Mészáros Lőrinc magyar milliárdostól. Az ügy kapcsán kiderült, hogy a pletykák teljesen alaptalanok, és a közösségi médiában gyorsan terjedő hírek nem felelnek meg a valóságnak.

A Star magazin jósnőjét, Müller Rózsát is megkérdezték arról, hogy mit lát a házaspár jövőjével kapcsolatban, és lehet-e újabb gyermekük. A jósnő szerint a kártyák alapján nem valószínű, hogy a párnak közös gyereke lesz.

Bár sokan örültek volna a hírnek, hogy Andrea gyermeket vár, a valóságban ez csak egy álhír volt. Várkonyi Andrea egyébként már rendelkezik egy gyermekkel Bochkor Gábortól, akivel korábban kapcsolatban volt. Azonban mostani kapcsolatában, Mészáros Lőrinc milliárdossal, nem áll szándékában gyermeket vállalni.


A pletykák cáfolása után világossá vált, hogy az interneten terjedő információk nem megbízhatóak, és fontos mindig körültekintően kezelni az ilyen jellegű híreket. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata továbbra is a nyilvánosság érdeklődésének középpontjában áll, azonban a gyermekvállalásról szóló pletykákat most hivatalosan cáfolták.