Kegyetlen betegség: szomorú hírt közölt Bruce Willis lánya

Bruce Willis híres színész és Demi Moore színésznő legfiatalabb lánya, Tallulah Willis, nemrégiben egy megható bejegyzéssel jelentette be, hogy autizmussal diagnosztizálták. A 20 éves videó, amelyet az Instagramon posztolt, visszanyúlik egészen 2004-ig, a Már megint bérgyilkos a szomszédom című film Los Angeles-i premierjére. A felvételen Bruce Willis ölében látható, aki gyengéden simogatja a lánya fejét és játszik a fülével. - számolt be róla a 24.hu

"Tudom, hogy autista vagyok, anélkül, hogy ezt kimondanám" - írta a bejegyzésében, mellette egy sírva nevető emoji.

Egy kommentelő arra kérdezte rá, hogy gyerekkorában diagnosztizálták-e nála az autizmust, mire Tallulah elárulta:

"Ez az első alkalom, hogy nyilvánosan megosztottam a diagnózisomat. Idén nyáron tudtam meg, és megváltoztatta az életemet."

Tallulah korábban már nyíltan beszélt evészavaráról, ADHD-járól, borderline személyiségzavaráról és depressziójáról is. Tavaly júniusban írt egy cikket az amerikai Vogue-ba, amelyben apja demenciájáról beszélt. Állítása szerint korai stádiumban nem vették elég komolyan a színész betegségét.

Az autizmus diagnózisának nyilvánosságra hozása fontos lépés lehet az autizmussal élő emberek elfogadása és megértése felé, és sokak számára inspirációt jelenthet a hasonló helyzetben lévők számára. Talán Tallulah története segít abban, hogy a társadalom megértsen és támogasson mindenkit, aki az autizmus spektrumában helyezkedik el.