Magyar sportolók szenvedtek autóbalesetet az M5-ös autópályán

Csepel, Magyarország - Március 27-én délután borult át a szomorúság a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia közösségére, amikor a klub kisbusza súlyos balesetet szenvedett az M5-ös autópályán. Az esemény során egy tizennégy éves birkózó sérült meg, akinek a lába beszorult a jármű roncsai közé.

Az események a sportolók szokásos edzésre való készülődés közben történtek, amikor hirtelen tragédia rázta meg az egész közösséget. Először a klub kisbusza egy személyautóval ütközött, majd egy kamionnal is összeütközött az M5-ös autópályán. A baleset következtében a fiatal birkózó lába úgy beszorult, hogy a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk őt a roncsok alól.

A sérült sportolót azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy combcsonttörést szenvedett. A bonyolult sérülés miatt csütörtökön operációt hajtottak végre rajta, ami után négy-öt hónapos rehabilitáció és kihagyás vár rá. A klub és az egész birkózó közösség kiemelt figyelmet és támogatást nyújt a fiatal sportolónak a gyógyuláshoz és a visszatéréshez. - számolt be róla a blikk

A baleset mély nyomot hagyott a klub tagjaiban, akik azonnal összefogtak, hogy segítsenek a sérült sporttársuknak és támogassák egymást ezen nehéz időszakban. A klubvezetés és a trénerek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a fiatal birkózó teljes felépülésben részesüljön, és újra visszatérhessen a sportba.

Az esemény egyúttal felhívja a figyelmet az autópályák biztonságára és az utazás során való óvatosságra. A baleset emléke örökre a klub és a birkózó közösség emlékezetében marad, de egyúttal rávilágít arra is, mennyire fontos az egység és a támogatás nehéz időkben.