Indulnak a nagy gépek: olyan történik Felcsúton amire senki nem számított

Hadházy Ákos kedden újabb beruházásról számolt be a Facebookon.

A felcsúti focisuli alapítvány egy fedett műfüves kispályát épít, ami a politikus szerint "örömhír".

Hadházy rámutatott, hogy Magyarországon rekordokat dönt a infláció, és megélhetési válság tombol az országban, így az "aranylábúaknak" biztosan jól jön a fűtött füves pálya.

Mészáros Lőrinc, aki az állami támogatásért felel, 800 millió forintot kért a projekt finanszírozására, és Hadházy szerint bizonyára meg is kapta azt.

A politikus megjegyezte, hogy "Orbánland" már rendelkezik egy fedett sportcsarnokkal, de úgy tűnik, sosem elég a jó. Hadházy úgy gondolja, hogy ez a hiányzó elem vezetett ahhoz, hogy eddig alig-alig sikerült jelentős futballistákat nevelni Felcsúton, és a Felcsút FC felnőtt csapatában is alig akad saját nevelésű játékos. Az új pálya reményében ez változhat majd


- tette hozzá.

Hadházy ugyanakkor úgy véli, hogy ez a beruházás meglehetősen arcátlan lépés, hiszen ha Lőrincnek szüksége van a pályára, akkor azt saját forrásból is finanszírozhatná.

A milliárdos vállalkozó tavaly percenként több mint 300 ezer forintot keresett, tehát egy rövid idő alatt összegyűjthetné azt az összeget, amit most az adófizetők pénzéből kér az "Orbán hobbijára" - összegezte a helyzetet Hadházy.


Mutatjuk Hadházy Ákos posztját: