Az eddigi legdurvább üzenetet nyilvánosan kapta Polt Péter: -Kérem menjen a jó büdös p***ba!-

Hadházy Ákos méhkitörő dühbe gurult az ügyészség tevékenysége miatt, amely Balog Zoltán korábbi miniszter visszás ügyeit vizsgálja.

A bejegyzésében Hadházy Ákos az alábbiakat írta:

„Elnézést kérek, de sajnos megint itt az ideje a durva szavaknak: POLT PÉTER ÚR, KÉREM MENJEN A JÓ BÜDÖS P.CSÁBA!!!!!”


Emlékeznek az ózdi telephelyre, ahol Balog minisztériumának intézménye 2013-ban 25 millió forintért rendelt hólapátolást egy szezonra egy budapesti reklámcégtől? Majd 2015-ben ugyanezt megismételték?

Most Polt válasza szerint 9 ÉVNYI "NYOMOZÁS" UTÁN MÉG ÉPPEN ELEMEZGETIK A BEÉRKEZETT ADATOKAT, és még fél évük van arra, hogy az esetleges vádemelésről döntsenek.”

Hadházy hozzátette:


„Persze az ügy még sötétebb, ha még inkább visszamegyünk az időben. A feljelentést 2015-ben tettem, majd négy év "nyomozás" után 2019-ben "eredménytelenül" lezárták azt egészen bizarr indoklásokkal. Ezután váratlanul egy év múlva az ügyészség mégis a nyomozás folytatását rendelte el.

Újabb három év vad nyomozás már két gyanúsítottat is talált, de a mostani válasz szerint egy év nem volt elég ahhoz, hogy bíróság elé küldjék a felelősöket.”


Hadházy véleménye szerint:

„Valószínűleg valami nagyon csúnya ügybe tenyereltem bele, gondolom a pénz nagyon magas helyre mehetett. De ez már nem nagyon érdekel. Azt hiszem, ennek a faék egyszerűségű pofátlan csalásnak a kezelése tökéletesen bemutatja Polték munkáját. És azt is, mennyire nevetséges az EU részéről bármilyen javulásban reménykedni mindaddig, amíg nem kényszerítik bele az országot az EU-Ügyészségbe.

Még egyszer elnézést kérek a poszt elején leírt durva szavakért, mentségemre szóljon, hogy sokkal cifrábbakat is kellett volna írnom, ha a bennem keltett indulatokat valóban ábrázolni akarnám. Mindannyiunk közös és mély szégyene, hogy mindezt hagyjuk.”