Elárulta Nagy Feró ki az akit rendőrökkel vitetne el - „kimegy két rendőr, és elviszi őket, befejeztük!”

A 45 éve alakult Beatrice frontembere, Nagy Feró, interjút adott a Friss Híreknek, ahol kifejtette, hogy napjainkban nemcsak az Aczél György-féle, hanem inkább a Biszku Bélát idéző kultúrpolitika hívévé vált.

Nagy Feró, aki saját bevallása szerint is Fidesz-csicska, és az utóbbi időben rendszeresen sportolja az ultra-konzervatív véleményeket, elmondta, hogy teljes mértékben támogatja a Fideszt. Ugyanakkor kifogásolja a kormány kultúrpolitikáját, amely szerinte túl engedékeny a liberálisokkal szemben. Példaként hozta fel, hogy a tusványosi fideszes fesztiválon a Quimby is felléphetett. Krúbit trágárnak találja, míg Gyurcsány Ferencre vonatkozóan Nagy Feró nem tenne lealacsonyító megjegyzéseket.


Az Azahriah-t, ahogy a legtöbb fideszes influenszerrel egyetemben, zseninek tartja.


A Katona József Színházban a Demokratikus Koalíció tagjainak nyújtott jegykedvezményről beszélve, a Kossuth-díjas Nagy Feró úgy nyilatkozott Ascher Tamásról, a színház főrendezőjéről, hogy "Nálam az Ascherékért kimegy két rendőr, és elviszi őket, befejeztük!" Amikor azt vetették fel, hogy ez hasonlít a szocializmus intézkedéseire, és tényleg ezt akarja-e, Nagy Feró azt mondta:

"A bírói társadalomban mindenki balos." Kifejtette, hogy szerinte Ascherhez is minden reggel hajnali fél ötkor ki kellene küldeni a rendőröket ellenőrzésre, ahogyan vele is tették annak idején, amitől depressziós lett.

A majdnem 78 éves énekes, aki 1979-ben művészeti céllal egy felvételen egy szál faszra vetkőzött, most úgy gondolja, hogy a kormánynak nem kellene minden avantgárd előadást eltűrnie a színházakban. "Az én adómból ne finanszírozzátok a színpadi erotikát!" - jelentette ki Nagy Feró, hozzátéve, hogy bár elfogadja az ilyen típusú műsorokat, az ne történjen közpénzből. Ha pedig az emberek többsége mégis ilyen előadásokra járna, akkor szerinte "Németországba kellene költöznünk".