Ezek után senki sem fogja bántani Tóth Gabit - itt a kendőzetlen igazság Magyarország legismertebb énekesnőjéről

Tóth Gabi egyre megfontoltabbá válik, ha a magánéletéről van szó.

Tavaly nyár óta szinte naponta hallhatunk valamilyen hírt Tóth Gabiról. A válása Krausz Gáborral sokakat meglepett, hiszen korábban egy idilli képet festettek magukról, bár némi töredezés már látszott az építményen.

Egy válás önmagában még nem jelenti a világ végét, különösen ma, amikor számos boldogan induló házasság végződik válással. De Tóth Gabi esete más, mivel minden valószínűség szerint ő Magyarország legismertebb énekesnője.

A helyzet még érdekesebbé vált, amikor Tóth Gabi bejelentette, hogy új szerelemre lelt a Fricska táncegyüttes frontemberében, Papp Máté Bencében, akivel korábban és azóta is sokszor dolgozott együtt. Ez azonban azonnal táptalajává vált a pletykáknak, miszerint valamilyen félrelépés történt, amit Krausz Gábor egyik bejegyzése csak tetézett.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és számos korábban fontosnak vélt momentum veszett a feledés homályába. Krausz Gábor is új párt talált, de ezt gyakorlatilag mindenki tudja már.

A történet egyik fontos eleme az volt, hogy a résztvevők sokáig hallgattak, és csak nagyon keveset árultak el a széles nyilvánosságnak arról, mi történt a házasságuk utolsó szakaszában. Később ez talán rossz döntésnek bizonyult, mert sok találgatásnak adott alapot. Tóth Gabi azóta többször próbálta tisztázni a helyzetet.

Először egy hosszú Facebook bejegyzésben, majd egy TV2-s riportban, és végül az elhíresült Mandiner interjúban.

Nemrégiben Tóth Gabi a Hatvani Polgári Szalon vendége volt, de a beszélgetés ezúttal nem az elmúlt év botrányairól szólt, hanem általános pályájáról. Gabi nagy örömmel és büszkeséggel mesélt gyerekkoráról, és arról, hogy ő mindig is egy földhözragadt, közvetlen ember maradt, aki szeret piacon beszélgetni az eladókkal - különösen most, hogy a közösségi média megnehezíti az emberek életét, az ilyen értékek még inkább felértékelődnek.

Beszélgetésük során szóba került, hogy talán tudatosabban kellett volna belevágnia a zenei karrierjébe, és talán az élete is másképp alakult volna. Gabi hangsúlyozta, hogy nem áldozat, ami utalás arra, hogy bár a válás nem volt könnyű, ő felállt és most boldogabb, mint valaha, Papp Máté Bence oldalán. Ez azonban elsősorban annak köszönhető, hogy jó alapokat kaptak otthonról. Gabi családjában a szabadszellem és a hagyományőrzés egyaránt jelen van, amit a beszélgetés is tükrözött.

A teljes felvételt itt tudjátok megnézni:



Nyítókép illusztráció forrás google