Nagy baj történt, Hajdú Péter többmilliós kárt okozott

Két hete egy forgatási szünetben Hajdú Péter egy világsztárral, Michele Morronéval biliárdozott, amikor egy baleset történt. A baleset során egy 2 millió forint értékű váza sérült meg, melyet Hajdú Péter véletlenül tört össze egy rosszul sikerült lökés után. A tragikus esetet Hajdú Péter vicces hangvételű videóval osztotta meg a közösségi oldalán.

A videón látható, hogy a játék nevetéssel és jókedvvel indult, azonban a vége tragikusan alakult, amikor Hajdú Péter egy rosszul irányzott lökéssel összetörte a vázát. Bár a balesetet döbbent arccal mutatta, Michele Morroné nevetett a vicces hangok kíséretében.

Hajdú Péter elmondta, hogy bár rendszeresen játszik biliárdot és általában nem szoktak legyőzni baráti társaságban, ezúttal különösen szerencsétlenül talált el egy lökést, amihez köze volt a váza összetöréséhez. Szerencsére az asztalban nem keletkezett kár, így a baleset kártétele nem volt nagyobb, mint a váza értéke.

A cikk szerint a váza összetörésével okozott többmilliós kárt a forgatást szervező produkció fizette ki, így Hajdú Péternek nem kellett saját zsebéből állnia a kárt. Michele Morroné jelenleg egy sci-fi filmet forgat Megan Fox oldalán, és az egyik leghíresebb olasz divatmárka arca is lett.