Óriási bejelentés: Vastag Csabát kinevezték a TV2 vezérigazgatói tanácsadójának

## Vastag Csaba Tanácsadóként Segíti a Megasztár Visszatérését a TV2-n

A TV2 népszerű zenei tehetségkutató műsora, a Megasztár, 12 év után visszatér a képernyőre, és a hírek szerint Vastag Csaba énekest kérték fel a produkció újraindításához kapcsolódó tanácsadói szerepre.

A Media1 beszámolója szerint a Megasztár jelentkezésének újraindítása már megtörtént, és Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója Vastag Csabát kért fel vezérigazgatói tanácsadóként a műsor fejlesztéséhez. Stanchev elmondása szerint Vastag Csaba segíti a Megasztár előkészítését zenei és előadóművészeti szempontból.

Stanchev a TV2 infotainment műsorában elmondta: "Csaba jelenleg az én tanácsadóm, egyfajta formátum-tanácsadó. Jelenleg a produkció előkészítésében vesz részt, a szakértelmével segíti a munkánkat."

Az énekes, tanácsadóként elismerve a felkérést, hangsúlyozta a felelősség fontosságát abban, hogy vissza kell adni az embereknek a tehetségkutatókba vetett hitüket. Vastag Csaba azt mondta, hogy az elmúlt években a sok tehetségkutató műsor megkopatta a zsűrik és a műsorok komolyságát, és ezért most komolyságot és hitelességet akarnak visszaadni a Megasztárban.

A műsor későbbi részleteiről, például a zsűri tagjairól, még nincs hivatalos közlemény. Azonban tudni lehet, hogy a győztesnek 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip lehet a jutalma.

A Megasztár visszatérése így izgalmas lehetőségeket hordoz a tehetséges magyar énekeseknek, és Vastag Csaba tanácsadóként való részvétele reményt kelt az új lendületű, izgalmas műsorral kapcsolatban.