Takács: 100 milliót összespórolni nem olyan nehéz!
Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen sokba kerül nekik, hogy dolgoznak – mondja Takács Szabolcs, aki 34 évesen otthagyott csapot-papot, és nyugdíjazta magát. Azóta jórészt a megtakarításaiból él, van egy lakása, de inkább kiadja és egy másikat bérel, mosható pelenkát használnak, csapvizet isznak, a szabadidő felszabadulásával pedig „természetes módon” is csökkenni kezdtek a kiadásai. Az emberkísérlet matematikai oldala rendben van, az érzelmit kicsit talán jobban körbe kellett volna járni. Interjú.
Három éve már, hogy otthagyta a munkahelyét, vagy ahogy ön mondja: a harmincas éveiben nyugdíjba vonult. Hivatalosan persze nem, mert nincs meg a minimális szolgálati ideje nyugdíjhoz, viszont azóta csak akkor dolgozik, amikor kedve tartja. Bejöttek a számításai?

A megtakarításaim hozamának egy részéből képes vagyok megélni, és emiatt nem vagyok bevételkényszerben, ha nem akarok egy percet sem dolgozni éveken át, akkor nem is kell. Eddig sokkal jobban alakult az emberkísérlet, mint számítottam rá. Attól emberkísérlet, hogy nem tudom előre, hogy biztosan kitart-e a pénzem úgy, ahogyan becslem. Innen nézve nagyon szerencsés is voltam, a pénzügyi piacon kegyesek voltak hozzám, a befektetések jól fialtak, tovább értékelődött fel a vagyonom, szóval biztosabb lábakon áll a modell.

De plusz bevételekre is szert tudtam tenni, a 30as nyugdíjas FB-oldalból és blogból ki tudott alakulni egy olyan dolog, amely szemmel látható bevételt termel. Csak ez ki tudna nőni akkora vállalkozássá, amely eltartana 2-3 embert is, de egyelőre nem akarom, hogy ilyenné váljon. Pénzügyi képzésnek beillő előadásokat tartok havonta egyszer, ezeket magam hirdetem meg a Facebookon. De hívnak cégek is, például nemrég egy vállalat vaskos jutalmat osztott a dolgozóinak, és felkért, hogy tartsak fejtágítást, mit kezdhetnek az ölükbe hullott pénzzel.

Magánszemélyek is megkeresnek, egyéni pénzügyi tanácsadást várnak tőlem. Javarészt módosabb emberek jelentkeznek, olyanok, akik belátható időn belül, például 5 év alatt el tudnák érni az anyagi függetlenséget, a korai nyugdíjba vonulást, de nincs meg az a pénzügyi fegyelmük, tervezőképességük, nem ismerik annyira a lehetőségeket. Nemcsak azt, hogy mibe érdemes befektetni, hanem hogy hogyan érdemes ezt tenni, miért érdemes mondjuk önkéntes pénztárba belépni, hogyan működik a tartós befektetési számla (tbsz), stb. De volt olyan személy is, aki rendszeresen többet költ, mint amennyi jövedelme van, rohamosan adósodik el, és kért, hogy segítsek abban, hogyan tud ezen úrrá lenni.

Mennyi pluszbevétel jön a Facebookon hirdetett előadásokból?

2-3 ezer forint a jegyár. Egy ilyen előadáson kezdetben 100-150-en voltak, de most már 300-400 ember vesz részt. Bruttóban 800 ezer-1 millió forint a bevétel. Ebből lejönnek az adók, terembérleti díj, banki költség, de nagyjából a fele nettóban megmarad.

Azt mondja, a nyugdíjazást nem semmittevésként, hanem lehetőségként fogja fel. Nemrég például elvégzett egy Java-fejlesztői képzést.

A csapból is az folyik régóta, hogy informatikai munkaerő hiány van. Emellett nagyon szimpatikus volt nekem, ahogy kiépültek a programozóképzések. Vonz, hogy én is például egy 4 hónapos pénzügyi képzést tartsak, vagy 1 éves tanfolyamot esti képzésen, mert szeretem átadni a tudást. Úgy voltam vele, már csak azért is kipróbálom, hogy valóban úgy van-e, ahogyan lefestik magukat, vagyis hogy ha valaki semmit nem tud a programozásról, akkor is képes elvégezni egy ilyen képzést, és 4 hónap alatt eljut egy olyan szintre, hogy egy cég felveszi junior programozónak. A Green Fox Java-programozó képzését végeztem el.

Igaz, négy hónapon át vért izzadtam, napi 8-10 órát tanultam. De szétszedtek a fejvadászok.

Amikor a vége felé járt már a tanfolyam, naponta két kapcsolatfelvétel történt meg fejvadászok részéről, külföldre és idehaza is akartak vinni programozni. Tudtommal az osztálytársaim többsége is elhelyezkedett már.

Nem volt nagy a kísértés, hogy megszakítsa a kísérletet és beüljön dolgozni napi sok órában egy informatikai fejlesztő cégbe?

De, lelkes is voltam, hogy elmegyek egy céghez mondjuk egy évre junior programozónak, hogy kipróbáljam, milyen az, megállnám-e a helyem az informatikában. De a tanfolyam alatt kiderült, hogy gyerekünk lesz. Júliusban végeztem a képzésen, a kisfiunk szeptemberben született meg, és úgy voltam vele, hogy ha már sikerült ezt az életformát megvalósítani, hogy annyit vagyok otthon a gyerekemmel, amennyit akarok, akkor őrültség lenne pont most bevállalni egy olyan munkát, amely teljes embert, mindennapi bejárást kíván a munkahelyre. Majd talán később.

Egy Facebookra kitett ábra szerint ingatlanban parkoltatja a vagyona kb. 1 százalékát, és egy budapesti lakása van. Ebből kiindulva valahol 2-300 millió forintra tehető az az összeg, amivel ön nyugdíjba vonult. Így azért nem olyan nehéz hátradőlni.

Átlagbérből is meg lehet valósítani a korai nyugdíjba vonulást, de ahhoz nagyon le kell vágni a költségeket, és olyan színvonalon kell élni, ami a legtöbb ember számára remeteéletet jelent. Ez havi pár tízezer forint kiadás, csak hát a legtöbben nem arra vágynak, hogy havi pár tízezerből húzzák meg magukat. Ma Magyarországon szerintem – attól függően, hogy ki mennyire hajlandó aszkétaként élni, vagy inkább választja a kényelmesebb létet – a korai nyugdíjazáshoz 30-300 millió forintra van szükség. Én is ebben a tág sávban vagyok, de ennél pontosabb számot nem akarok elárulni.

100 millió felett?

Nem mondom meg. De az ingatlan jelentős részben hitellel van finanszírozva, az ábra pedig a nettó vagyon megoszlását mutatja. Tehát ha egy ingatlan 20 millió forintba kerül, de 11 millió forint hitel kellett a megvásárlásához, akkor 9 millió forint a nettó – az ábrában 1 százalék körüli súllyal szereplő – ingatlanvagyon. De ez, hangsúlyozom, nem a személyes példám, mert nem szeretnék többet mondani a saját vagyonomról.

Az éves megélhetési költség nagysága a legfontosabb, az határozza meg, hogy mennyi nyugdíjazáskori vagyonra van szükség, ennek durván a harmincszorosát kell elérni.

Aki mondjuk 300 millió forintnyi vagyont tűzött ki maga elé, az azt jelenti, hogy évente 10 millió forintra teszi a saját megélhetési költségét, vagyis havi durván 800 ezer forintra. Ez sokak számára borzasztóan nagy pénz, sokan úgy tekintenek erre, hogy ebből luxuséletmódot is lehet folytatni. Ugyanakkor sok olyan emberrel is találkoztam már, akik úgy vélik, hogy nem tudnának megélni havi 800 ezer forintból.

Azért mégis csak lehet olyan olvasata az ön történetének, hogy Takács Szabolcs könnyen ment nyugdíjba 100-200 millió forintból. Ez nem más, mint amikor egy multimilliomos ember kiszáll a mókuskerékből és kényelmesen él.

Tudom, bicskanyitogatónak hangzik, de 100 millió forintot összespórolni nem olyan nehéz, mint azt sokan gondolják. A kérdés, hogy milyen időtávon gondolkodsz. Ha mondjuk 50 év alatt akar összehozni valaki 100 millió forintot, akkor a kamatos kamat miatt havi pár tízezer forintot elég lehet félrerakni és befektetni. Akár még sokkal kevesebbet is. Az emberek közül sokan nem szeretnek 50 éves időtávban gondolkodni, mert ennyi idő alatt annyi minden történhet. Az infláció, a válságok, a háborúk természetesen abszolút valós kockázatokat hordoznak, de ha ezektől való félelmünkben el sem kezdjük azt a takarékos életmódot, amelyet szeretek népszerűsíteni, akkor az esélyét sem adjuk meg, hogy sikerüljön.

Nézzük, milyen életszínvonalon él. Van autója?

Igen.

Saját lakásban él?

Nem. A meglévőt kiadom és bérlek olcsóbban egy másikat.

Csak azért, mert így jobban jön ki?

Igen. Egy közepes nívójú ingatlan kiadásából felsőkategóriás helyen lakom.

Étterem?

Ritkán járunk. Mondjuk kéthavonta egyszer. Inkább magunkra főzünk.

Barátokkal sörözni?

Szintén nagyon ritkán. Inkább meghívjuk őket magunkhoz, főzünk és megvesszük a sört a boltban.

Takarítónő?

Nincs. 2-3 évvel ezelőttig volt takarítónk, de amikor nyugdíjba vonultam, akkor azt mondtam, hogy ez felesleges, úgyis többet vagyok otthon, szóval szívesen vállalom a rám eső részt a takarításból. Most azonban, hogy megszületett a gyerekünk, gondolkodunk, hogy talán újra felfogadunk takarítani valakit, mert egy gyerekkel van teendő bőven. A költségvetésbe belefér és le tudna venni terhet a vállunkról.

Mennyire húzza meg magát?

Nehéz erre válaszolni, annyira különbözőek az emberi igények és az élethelyzetek. Ami az egyiknek luxus, az a másiknak természetes. A bevételeimhez képest szinte mindig takarékos életet éltem, a nyugdíjba vonulásom óta pedig még kevesebbet költök.

A kulcs az, hogy azokat a kiadásokat iktassam ki az életemből, amik valójában nem tesznek hozzá a boldogságomhoz.

Ezeket megtalálni nem egyszerű, de lehetséges. Sok példát tudnék mondani. Mosható pelenkát használunk, szinte csak csapvizet iszunk, alig járunk étterembe vagy kocsmába, ha bort veszünk, akkor nem palackos tételeket választunk, hanem termelőktől vásárolunk több literes kiszerelésben. Szeretek azzal kísérletezni, hogy mi az, amiről le tudok mondani úgy, hogy a boldogságszintem ne csökkenjen. Az autóról is megpróbáltam, két hónapon át autó nélkül éltem, mindenhova tömegközlekedéssel, biciklivel vagy gyalog jártam, és nem okozott gondot. Meg is hirdettem az autómat, volt is rá vevő, érzelmi okból mégis visszatáncoltam, kötődöm ehhez az autóhoz. Lehet aztán, hogy pár év múlva megint megpróbálom eladni.

Nem nagy a kísértés visszatérésre? Sok tízmillió, vagy akár 1-2 százmillió forinttal ment el nyugdíjba három éve, azóta jöttek plusz bevételek, csak a havi egy előadásból megvan a havi nettó 3-500 ezer forint, szóval lehetne a korábban gondoltnál is kényelmesebb életet élni. Nem enged a mértékletességből?

Az előadások bevétele váratlan bevétel, és csábít is arra, hogy emeljek az életszínvonalon. De eddig sikerült ellenállnom. Most, hogy született egy gyerekünk, gondolkodunk, hogy vegyünk egy nagyobb, kényelmesebb házat vidéken. Pénzügyileg persze megengedhetnénk magunknak, hogy Budapesten vegyünk házat, de ár-érték arányban többre tartom a vidéki életet. Zöldség-, gyümölcstermesztéssel, állattartással, részleges önellátással is kacérkodunk.

A felesége belenyugszik ebbe a lemondásba, a puritán életformába?

Szerintem mi nagyon messze vagyunk a puritánságtól, de persze nézőpont kérdése. A családban voltak a legnagyobb nehézségeim abban a tekintetben, hogyan reagálnak, mennyire fogadják el ezt az életvitelt. Amikor például kiderült, hogy babát várunk, a feleségem pénzügyi gondolkodása megváltozott, sokkal óvatosabbá vált, jobban nyomasztották azok a kérdések, hogyan alakul a család pénzügyi élete. Ez számomra meglepetés volt. Mostanában például időnként vitázunk azon, hogy kell-e új gyerekülés vagy sem. Ismerősöktől kaptunk használt cuccokat, sok olyat is, ami kicsit viseltes már, de szerintem még tökéletesen teszi a dolgát. Szerinte nem.

Lehet, hogy a korai nyugdíjazás érzelmi oldalát jobban körbe kellett volna járni, mint a matematikait.

Most még kicsi a baba, de ha óvodás és iskolás korba kerül, akkor jóval többet kell rá költeni. Magánóvoda, magániskola? Budapesttől 100 kilométerre is lesznek ilyenek?

Ezen a hídon majd akkor megyünk át, ha odaérünk. A mostani fejemmel azonban úgy gondolom, hogy ki van zárva, hogy a gyerek drága magánóvodába és -iskolába járjon. És ennek csak részben vannak anyagi okai.

Ennyire határozottan kitart egy három évvel ezelőtt felállított, akkori körülményekkel számolt modell mellett?

Nem, szeretném rugalmasan kezelni azt a szabályrendszert, attól függően, hogyan alakul a vagyon. De mint mondtam, nem csak spórolás miatt zárom ki mostani fejemmel a felkapott magánovit, magániskolát. Ugyan nincs túl jó véleményem a magyar oktatási rendszerről, de hogy ki mennyire lesz tehetséges, életrevaló, mennyire lesz boldog az életben, az szerintem sokkal inkább függ attól, hogy mennyire meleg és szeretetteljes szülői környezetben nőtt fel. Ha időt, szeretetet, odafigyelést kap a gyerek tőlem is meg az édesanyjától is, azzal szerintem sokkal többet tehetünk érte, mint egy magániskolával. Érdemes erről elolvasni például ezt a tanulmányt.

Három évvel ezelőtt, amikor elindult az emberkísérlet, a mostani feleségével már együtt élt?

Igen, és sokat biztatott, hogy vágjak bele. Egyenrangú kapcsolatban élünk, a klasszikus háztartásbeliség is megoszlik kettőnk között, de a háztartás pénzügyi terheinek az előteremtése is. A főzésből, takarításból, mosásból, mosogatásból ugyanannyira veszem ki a részem, mint a párom, ő viszont a családi költségvetés megteremtéséhez ugyanannyival igyekszik hozzájárulni, mint én. Az, hogy ki hogyan, milyen forrásból teremti elő a rá eső részt, az mindenkinek a saját dolga. A párom ezt munkával, klasszikus munkaviszonyból teremti elő, én pedig az alapmodell szerint tőkejövedelmekből. A saját hobbiprojektjeim bevételei növelik a tőkét, így jó esetben növekednek a tőkejövedelmek is.

A felesége nem vágja a fejéhez, hogy ön napi 2-3 óra foglalatossággal – a befektetések menedzselése ennyit tesz ki egy korábbi nyilatkozata szerint – előteremt ugyanannyi pénzt, mint amennyit ő azzal keres, hogy minden nap 8 órát tölt a munkahelyén? Nem érezteti, hogy ez nem fair?

Nem, szereti a munkáját. Beszéltünk róla, hogy az is lehet, hogy nem fog itthon maradni a fiunkkal 3 éven át, lehet, hogy korábban vissza szeretne menni a munkahelyére. Ha nem is 8, akkor 4 vagy 6 órában.

Ön hol végzett?

Külkereskedelmi főiskolán tőzsde-pénzintézet szakirányon, utána a Bankárképző/EFFAS befektetéselemzői diplomáját szereztem meg. Ez után a tőzsdei-pénzügyi szakportálnál, a Portfolio.hu-nál helyezkedtem el, hat év után váltottam és a KBC Securities-KBC Equitas értékpapír-kereskedő cégnél töltöttem el szintén közel hat évet. Aztán egy évet a Bankmonitor.hu-nál húztam le.

Pénzügyi szektorban mozgott tehát, az ott dolgozók zöme egészen más életvitelt folytat, mint az átlagbérből élők. Nehéz volt visszavenni és az emberkísérlet által megkövetelt életszínvonalra váltani?

Amíg dolgoztam ezeken a munkahelyeken, a vagyonomhoz, jövedelmemhez, pozíciómhoz képest akkor is meglehetősen spórolósan éltem. Persze az átlagemberhez képest többet költöttem, de így sem volt óriási váltás az életvitelben az önkéntes nyugdíjba vonulás. Talán meglepő is volt számomra is, hogy milyen természetes módon történt az átmenet.

Sok ember nincs is tisztában azzal, mennyibe kerül neki, hogy dolgozik.

Az ingázás költsége, hogy mennyi időt vesz el, illetve mennyibe kerül az üzemanyag vagy a bérlet. Vagy azok a dolgok, amelyeket csak azért veszel meg magadnak, mert bent rohadsz a munkahelyeden napi 8-10 órát, olyasmivel kell foglalkoznod, amit utálsz csinálni – felmérések szerint legalábbis az emberek 60-70 százaléka így van ezzel –, és ezt valamivel kompenzálni akarod, valami miatt jól akarod magad érezni, jutalmazni akarod magad. Megfigyeléseim szerint rengeteg ember egy csomó pénzt költ arra , hogy egy kicsit jól érezze magát abban a 2-3 órában, amely a munkaidő lejárta után szabadidőként a rendelkezésére áll. Szabadulni akarunk a szürke hétköznapokból, beülünk egy drága étterembe, vagy elmegyünk valami egzotikus helyre nyaralni.

Azt vettem észre, hogy amikor otthagytam az utolsó munkahelyemet, rengeteg időm lett és nem kellett sehova sem sietnem, akkor a költségeim természetes módon elkezdtek csökkenni.

A legapróbb dolgokra is lehet gondolni. Például elromlott a porszívónk, ilyenkor a legtöbb ember nem áll neki bújni az internetet, hogy felkutassa, hol lehet megjavíttatni pár ezer forintért, meg elvinni oda, ha úgyis lehet kapni újonnan 15-20 ezer forintért. Vagy az autómban elromlott pár apróság, rágugliztam, megtaláltam a módját, hogyan tudom otthon olcsón megbütykölni. Amikor hajtás van és stresszes vagy, nem is gondolsz rá, hogy magad járj utána. Pedig nemcsak a spórolás miatt teszi ezt az ember, hanem mert például kíváncsi arra, hogy meg tudja-e saját maga javítani az autót, képes-e megoldani olyan helyzetet, amelyet korábban szakemberrel végeztetett el. Kihívás. A főzést a mai napig iszonyúan élvezem. Ha ledolgozol 10 órát egy nap, valószínűleg nem sok kedved van este még nekiállni főzőcskézni, hogy másnap bevihesd a munkahelyedre. De ha van rá időd, olyan örömet tud okozni, hogy elkészítesz magadnak vagy a szeretteidnek egy egészséges, friss ételt, hogy ezért az érzésért is megéri az egész.

Mennyire adott erős lökést az, hogy esetleg utálta a munkahelyeit?

Körülbelül 13 évet dolgoztam összesen, ebből mintegy 10-12 évet nagyon szerettem dolgozni. Mindhárom helyen az utolsó fél év volt talán az, amikor már nem szerettem bejárni. Szóval nem nagyon kellett átélnem, hogy milyen az, amikor huzamosabb ideig nyűg a meló, de azért átestem rajta. És amikor rosszul éreztem magam, nyomban elkezdtem többet költeni.

Akinek van 100-200 milliója, és a havi jövedelme azon a szinten van, mint az öné, azok egy része cégvezető. Ők gyakran azzal indokolják, hogy nem állnak le, hogy dolgozik bennük a teremtés vágya, valamit létre akarnak hozni. Önből kiveszett ez az alkotásvágy?

Nem. Csak több dologban és talán szabadabban élem ki. A 30-as nyugdíjas blogot csinálom, előadásokat tartok, tanácsokat adok, időnként jógát oktatok, besegítek a szüleim vállalkozásába. Az utóbbi két hónapban ott például nagyon intenzíven odatettem magam. De igyekszem azért nem a rabjává válni az említett alkotásvágynak. Azt figyeltem meg üzletembereknél, hogy nem bírják abbahagyni, sosem elég nagy a birodalom, sosem elég a siker. Még akkor sem, ha már csupa szenvedés az ára az egésznek. Mintha nem bírnának leszokni a drogról.

Magyar oligarchák között is megfigyelhető, hogy miközben annyi vagyonuk van, hogy megszámolni sem bírják, hajba kapnak egymással mondjuk egy újabb betonkeverő-üzem megszerzése miatt.

Mindenkinek megvan a maga függősége, magamon azt figyeltem meg, hogy egy ideje nagyon ragaszkodom a szabadsághoz, szinte mindent annak rendelek alá, hogy szabad maradhassak. Vicces, hisz ez valahol szintén egy rabság.

Többen biztosan mondják, hogy könnyű önnek, megvan a tudása ahhoz, hogy forgassa a pénzét. Akiknek nincs ilyen pénzügyi tudásuk, azok mihez kezdjenek?

Olvassanak, tanuljanak sokat. Magyarul is vannak nagyon jó könyvek, amivel lehet képezni magunkat. A közgazdász-képesítés és a pénzügyi szektor ismerete egyébként könnyen tud nagyobb hátrány lehet, mint előny a korai nyugdíjazás szempontjából. Aki például tőzsdei tanulmányokat folytatott, sokszor elhiszi magáról, hogy meg tudja verni a piacot, magasabb hozamot képes elérni, mint az átlagok. Valódi befektetés helyett költséges és kockázatos kereskedésbe kezd, amiben nagyon kevesen tudnak sikert elérni. Ez legtöbbször önámítás. Ha mondjuk valaki figyelmesen elolvassa Warren Buffet több tucat éves befektetői levelét, az lehet, hogy hasznosabb, mint egy pénzügyi mesterképzés. Ott vannak Jack Bogle könyvei, vagy Mr. Money Mustache blogja. Vagy András György könyvei, vagy Sólyomi Dávidtól az Osztalékból szabadon. Ha ezeket valaki alaposan forgatja, lehet, hogy hasznosabb befektetési tudást szív magába, mintha öt év közgazdászképzésen venne részt.

Sgítsd a munkánkat egy megosztással, köszönjük >>
Megússza a büntetést a vonattal karambolozó magyar focista!
Panaszt tett a bíróságról megszökött fegyveres rab!
Forradalom 2019: Most szombaton nincs beszéd, nincs séta, csak cselekszünk!
Fideszes szavazók, uniós támogatást hirdető táblák előtt írták alá a Fidesz Brüsszel elleni támadását!
Botrány: lemondta az összes koncertjét Britney Spears!
Durva látvány a partot elöntő Balaton!
Videóra vette ahogy 140-nel száguldozik Pesten!
Ki ne dobd a kávé zaccot! - elképesztő mi mindenre tudod használni!
Juncker megfenyegette Orbánt: személyesen fog visszavágni az Őt ért sérelmekért!
Mészáros nem tudta tartani az előre megbeszélt összeget: 7 milliárddal többet kap a munkákra!
Nagy baj van: nyugatra mennek az orvosok és a nővérek, vészesen ürülnek ki a rendelők, kórházak!
Felfoghatatlan: 3 napos kölyökkutyákat dobott a szemetesbe ez a nő! + videó
Egy 77 éves nyugdíjast lőttek agyon, a rendőrség nyomoz!
Szennyvízaknában találták meg a 2 éves kisfiú holttestét!
Felcsút virágzik: 25 milliárd forint támogatás ment Orbán falujának!
HÍRHEZ TARTOZÓ KÉP:
Orbán nyit Kína felé: jelentősen hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez!
Magyar nyugdíj gödör: 100 ezer forint alatti jövedelemből éldegélnek a legtöbben!
Leleplező film: szaporodnak a Fidesznek kedvező kamupártok!
 
thepost.hu
Nyilvános csoport - 35.487 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit érzel, az a vélemény. Csatlakozz hozzánk és hívd meg az ismerőseidet is!
 
Leleplező film: szaporodnak a Fidesznek kedvező kamupártok!
Van olyan műtét amire közel 1 évet kell várni!
Kétmillió fát ültetett ez a fotós és a felesége!
Elszökött az intézetből a társaival erőszakoskodó kislány!
Újabb robbantás volt Srí Lankán!
FRISS HÍREK
Orbán nyit Kína felé: jelentősen hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez!
Magyar nyugdíj gödör: 100 ezer forint alatti jövedelemből éldegélnek a legtöbben!
Leleplező film: szaporodnak a Fidesznek kedvező kamupártok!
Van olyan műtét amire közel 1 évet kell várni!
Kétmillió fát ültetett ez a fotós és a felesége!
Elszökött az intézetből a társaival erőszakoskodó kislány!
Újabb robbantás volt Srí Lankán!
Idióta álrendőr: igazi rendőröket akart igazoltatni!
Kórházba kellett vinni Hajdú Pétert!
Orbán 500 milliós támogatást küldött egy kanadai egyháznak!
Megígérte, meg is tette: a miniszterelnök elküldte a félmilliárdos támogatás második részletét egy Torontóban működő magyar egyháznak.
Összesen ...
Matolcsy fia Porschékat gyűjt! - drága hobbi!
Matolcsy György jegybankelnök kisebbik fia, a kormányközeli vállalkozóként közpénzből meggazdagodott Matolcsy Ádám Porsche 911 Targákat gyűjt, a típus...
Feljelentették Orbánt a nyugdíjszámlák miatt!
Orbán 2010-ben még arról beszélt, hogy akik visszalépnek az állami nyugdíjpénztárba, azoknak továbbra is lesz egyéni nyugdíjszámlájuk. Kilenc évvel e ...
Brüsszel lépett: drasztikusan lecsökkentik a Magyarországnak adott pénzeket!
Közel 9 milliárd forint haszonnal zárt a felcsúti fociklub!
Botrány: lemondta az összes koncertjét Britney Spears!
Durva látvány a partot elöntő Balaton!
Videóra vette ahogy 140-nel száguldozik Pesten!
Ki ne dobd a kávé zaccot! - elképesztő mi mindenre tudod használni!
FRISS HÍREK
Megússza a büntetést a vonattal karambolozó magyar focista!
Panaszt tett a bíróságról megszökött fegyveres rab!
Forradalom 2019: Most szombaton nincs beszéd, nincs séta, csak cselekszünk!
Fideszes szavazók, uniós támogatást hirdető táblák előtt írták alá a Fidesz Brüsszel elleni támadását!
Juncker megfenyegette Orbánt: személyesen fog visszavágni az Őt ért sérelmekért!
Mészáros nem tudta tartani az előre megbeszélt összeget: 7 milliárddal többet kap a munkákra!
Nagy baj van: nyugatra mennek az orvosok és a nővérek, vészesen ürülnek ki a rendelők, kórházak!
Felfoghatatlan: 3 napos kölyökkutyákat dobott a szemetesbe ez a nő! + videó
Egy 77 éves nyugdíjast lőttek agyon, a rendőrség nyomoz!
Szennyvízaknában találták meg a 2 éves kisfiú holttestét!
Taktaharkány — Döbbenetes körülmények között, felfoghatatlan, értelmetlen okból halt meg az a 2 éves kisfiú, akinek a holttestét egy szennyvízak...
Két búcsúlevél: fegyvert is vitt magával a lányával eltűnt exrendőr!
Remport Zoltán 17 éves lányával, Natáliával együtt tűnt el dunavarsányi otthonukból, mind a ketten hagytak búcsúlevelet, s a férfi magával vitte gázpi...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Kettétört az Opel a balesetben!
Durva fotók érkeztek a monori halálos baleset helyszínéről!
Lassítás nélkül rohant a másik autóba ez a BMW! - a sofőr a mobilját nyomkodta!
Belső kamerának köszönhetően azonosították a szabálytalanul közlekedő BMW-t!
Tragédia: 29 halottja van a busz balesetnek!
Elvesztette uralmát a BMW felett ez a 19 éves srác, egy ember meghalt!
Sebességrekordhoz építették ezt a BMW M1-et! - igazi legenda!
Mindenki ennek a BMW-s-nek a fejét akarja egy nem szokványos előzés miatt!
Négy gyermeket hagyott hátra a motor-balesetben meghalt apuka!
Az eddigi legdurvább BKV baleset: villanyoszlopot tépett ki a földből a busz!
Felcsút virágzik: 25 milliárd forint támogatás ment Orbán falujának!
Orbán nyit Kína felé: jelentősen hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez!
Orbán 500 milliós támogatást küldött egy kanadai egyháznak!
Feljelentették Orbánt a nyugdíjszámlák miatt!
Juncker megfenyegette Orbánt: személyesen fog visszavágni az Őt ért sérelmekért!
Az Európai Bizottság elnöke arról beszélt, hogy „húsvét után, szerdától vissza fog lőni”, vagyis az európai parlamenti választás kampányán...
Mészáros nem tudta tartani az előre megbeszélt összeget: 7 milliárddal többet kap a munkákra!
Mielőtt elnyerte a közbeszerzést a Mészáros és Mészáros Kft., illetve a Ke-Víz 21 Építőipari Zrt., még csak 19 milliárddal számoltak annak kiírói.
A Srí Lanka-i pokolban rekedtek Rákócziék !
Dambulla — Világszerte ezrek reménykednek, hogy szeretteik mihamarabb hírt adnak arról, túlélték-e a Srí Lanka-i merényleteket. Sok magyar is ag...
Orbán bukása: Soros nem tűri tovább, hogy gonosznak állítsák be!
Idén Soros Györgynek ítélték oda a Don Ridenhour Bátorság Díjat, számolt be a Népszava. Az Orbán-kormány Voldemortja, Moriartyja, Palpatine-ja nyerte ...
Az Orbán kormánynak vége lesz ha megindulnak a diákok!
"Megbecsültséget a tanárainknak, szakértelmet az oktatásba, jövőt a diákoknak!" - felkiáltással szerveznek újabb megmozdulást a kormány által semmibe ...
Segíts egy megosztással: apa és 17 éves lánya tűnt el nyomtalanul!
A szigetszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 48 éves dunavarsányi férfi és 17 éves lánya megtalálásához.

A Szigets...
Srí Lankai pokol: 300 halott, 500 sebesült!
Jelentősen, 290-re emelkedett a Srí Lanka-i templomokat és szállodákat ért robbantásos merényletek halottainak száma - közölte a helyi rendőrség szóvi...
Koporsó helyett kedvenc autójába temette el az apját ez a férfi!
Azubuike úgy érezte, hogy többet jelent neki az apja annál, hogy egy szimpla koporsóba temesse el.Sokan felháborodtak a magát Azubuike néven emlegető ...
THE POST
Orbán botrány: 3 éves kislánynak akartak szórólapot átadni a terroristákról!
Egészen elképesztő mélységekbe süllyedt az ország, köszönhetően a legkisebb faluba is beáramló álhíreknek, a brutális erővel tolt gyűlöletkampányoknak...
A külföldi TV-k nyíltan beszélnek Orbán strómanjairól és az elcsalt milliárdokról!
Félelmetes: robot hírolvasót használnak az oroszok!
Pesterzsébet: összeszólalkoztak az utcán, majd az egyik férfi meghalt!
Valaki több mint 4 milliárd forinttal lett gazdagabb! - ki a szerencsés?
Egy 19 éves lány halt meg a ceglédi tragédiában!
Templomokat robbantottak fel: káosz és tragédia húsvét vasárnap!
FRISS HÍREK
A láncon tartott kutya egy időzített bomba!
Jézus pokolra szállása: hatalma volt a halál és alvilág fölött!
Mészáros veje: 266 milliós munkát kapott! - de ki számolja már?
Kettétört az Opel a balesetben!
Majdnem elgázolták a kisgyerekes anyát zebrán! - de ki volt a hibás?
A Notre-Dame tetejében élő 200 ezer méh megúszta a tüzet!
Átverés: az elektromos autó csak papíron környezetbarát!
Már több millióan látták az út közepén bokszoló nyuszikat!
Botrány: droggyártást tanított a diákoknak a tanár!
Felakasztotta magát az egykori vv-sztár!
A Love Island egyik sztárja információk szerint öngyilkosságot követett el.

A brit párkereső valóságshow 32 éves sztárját, Sophie Gradont...
Durva fotók érkeztek a monori halálos baleset helyszínéről!
Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek a 4-es főúton, Monor és Monorierdő között csütörtök délelőtt, amikor két személyautó karambolozott.
...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Jogerős: hat év börtönt kapott a horrorbaleset okozója!
Mindenki ki van akadva a járdán előző magyar BMW tulajra!
Lovasi: nem érzi magát hibásnak de megviselte a baleset!
Lovasi András nem válaszol drogozott-e mielőtt súlyos balesetet okozott!
Saját találmánya ölte meg a híres feltalálót: brutális baleset történt!
Tömegbaleset az M3-as autópályán! - a tűzoltóknak kellett kivágni a sérülteket az autókból!
Idióta sofőr: videóra vette ahogy szándékosan balesetet okozott!
Így vette őrizetbe a rendőrség a magyar autópályán lövöldöző BMW-st!
Átalakítják az új autókat mert túl sok baleset történik! - riasztóak a halálozási számok!
Autót és sofőrt biztosít a TV2 a balesetet szenvedett Marsi Anikónak!
A katasztrófavédelem is kivonult a pilisi tömeg-balesethez!
Orbán bukása: Soros nem tűri tovább, hogy gonosznak állítsák be!
Az Orbán kormánynak vége lesz ha megindulnak a diákok!
Orbán botrány: 3 éves kislánynak akartak szórólapot átadni a terroristákról!
A külföldi TV-k nyíltan beszélnek Orbán strómanjairól és az elcsalt milliárdokról!
Mészáros veje: 266 milliós munkát kapott! - de ki számolja már?
A közbeszerzési vonaton nincsen fék.

Szép sikerrel zárja az ünnep előtti utolsó munkanapot Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc felcsúti milliár...
Nemzetközi korrupciós vizsgálat indult Orbán Viktor és a Fidesz ellen!
„Jelenleg is folyik az Egyesült Államok külügy-, valamint az igazságügyi minisztériumában az Orbán Viktor, több családtagja és szűk baráti köre ...
Sokkoló: kiszáradt a népszerű fürdőzőhely!
Döbbenetesen felvételeket tett közzé a Nasa a saját Facebook oldalán.

A műholdképeken ugyanis jól látszik, hogy egy tó Chilében gyakorlat...
Nemzetközi korrupciós vizsgálat indult Orbán Viktor és a Fidesz ellen!
„Jelenleg is folyik az Egyesült Államok külügy-, valamint az igazságügyi minisztériumában az Orbán Viktor, több családtagja és szűk baráti köre ...
Mészáros mindent visz: fociakadémiát épít Szombathelyen közel 6 milliárdért!
5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari ...
Az Alfa csúnyán belerúgott a konkurenseibe ezzel a videóval!
Abszolút nem korrekt, de sok szempontból találó és nagyon vicces reklám-hadjáratot indítottak az olaszok.

Elég bátor kampányba fogott az ...
Lassítás nélkül rohant a másik autóba ez a BMW! - a sofőr a mobilját nyomkodta!
Nagy sebességgel, fékezés nélkül rongyolt autószállítóba egy BMW sofőrje.

A balesetet a tréler hátulján elhelyezett kamera rögzítette.
Orbán Ráhel ma már befolyásosabb mint valaha!
Idén is összeszedte a Forbes, hogy ki az 50 legbefolyásosabb magyar nő a gazdaságban, a közéletben, a médiában és kultúrában, sőt, ezúttal egy pluszka...
THE POST
Aljas: tolószékes férfit raboltak ki Budapesten!
VV Éva: Nem vagyok buta és jól nézek ki!
Pontosan egy hónapja derült ki, hogy Baukó Éva szerelmes, ám a kapcsolatnak a napokban vége is lett.

Több hónapon keresztül próbáltuk műk...
A Coca-Cola piacra dobta az okos vizet!
Ismét bővítette gyártókapacitását a Coca-Cola HBC Magyarország: mintegy 1,8 milliárd forintos beruházással egy teljesen új, innovatív prémium termék, ...
Orbán egy nagyon buta országot szeretne!
Orbán Viktor évértékelő beszédét bírálta az ellenzék

Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelőjét bírálták és a demokrácia állapotát ké...
Végre kimenekítették a horror állatkert lakóit!
Külföldre menekítenek több mint 40 vadállatot a Gázai övezet hírhedt rafahi állatkertjéből, ahol azok szörnyűséges körülmények között tengődnek - jele...
Brutális: 18 embert gázolt halálra a figyelmetlen kamionos!
Halálra gázolt legkevesebb 18 embert egy kamion Guatemalában egy autópályán a sötétben.

A tűzoltóság szóvivője közölte, a baleset szerda ...
A gatyája is rámegy a családoknak erre a dologra!
Veszélyes húsvét: penészes falak és undorító körülmények miatt zártak be két húsüzemet!
Mindenki ledöbbent: saját magát késelte meg ez a magyar férfi!
A magyar divatiparban szükség van fejlesztésekre! - milliárdokat szán erre Orbán!
Észak-Korea letesztelte legújabb rakétáit! - az eddigi legnagyobb erejű robbanófej!
Orbán új barátokat szerzett: Brazíliában nem fogadják szívesen a Soros tervet!
FRISS HÍREK
Lényeges változások jönnek a személyes okmányokkal kapcsolatban!
Elkapták a férfit aki benzines kannával akart bemenni a katedrálisba!
Bulizó lányok loptak el egy menetrend szerinti buszt!
Kamionok ütköztek az M1-esen! - az egyik sofőrt csak a tűzoltók tudták kiszabadítani!
Jól jön az EU Orbánnak: pár év alatt 2580 milliárd forintot kaptunk!
Ezzel a viccel alázzák Orbánt és barátait!
Orbán személyesen látogatta meg az egymilliomodik honosított magyart!
Kozsó teljes vállszélességgel kampányol a Fidesz mellett!
Belső kamerának köszönhetően azonosították a szabálytalanul közlekedő BMW-t!
Örök dilemma: hagyjuk békén a gyereket, hogy tanuljon a saját hibáiból?
A Best magazin eheti számában olvasható interjú Vekerdy Tamással. A gyerekpszichológus először a jogi egyetemet végezte el, de egy napot sem dolgozott...
Beképzelt: kibérelt egy egész plázát hogy tudjon benne kocsikázni!
Új szintre emelte a kényelmes bevásárlás fogalmát egy férfi, aki autóval hajtott be egy szaúdi bevásárlóközpontba, majd az egyik bolt előtt leparkolva...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén
Curtis szerint a nyári gumi okozhatta az autóbalesetet, nem pedig az ittassága
Rengeteg a baleset a csúszós utakon
Pestszentlőrinci gyilkosság: Kiderült, hogy a BMW az áldozaté volt
BMW-s gyilkosság: Elképesztő történetet meséltek a letartóztatott fiú szülei
Halálos baleset Szentgotthárdnál: Órákig feküdhetett halott szerelme mellett Bianka (videó)
Megrázó felvétel került elő a benzinkutas balesetről!
Még ma is szalonállapotú a 40 éves BMW!
Horrorbaleset Budapesten: egy ember meghalt, egy kismama megsérült!
Brutális kamionos baleset: Meghalt a Waberer's-sofőrje!
Mészáros mindent visz: fociakadémiát épít Szombathelyen közel 6 milliárdért!
Orbán Ráhel ma már befolyásosabb mint valaha!
Orbán egy nagyon buta országot szeretne!
A magyar divatiparban szükség van fejlesztésekre! - milliárdokat szán erre Orbán!
Juncker megfenyegette Orbánt: személyesen fog visszavágni az Őt ért sérelmekért!
Az Európai Bizottság elnöke arról beszélt, hogy „húsvét után, szerdától vissza fog lőni”, vagyis az európai parlamenti választás kampányán...
Mészáros nem tudta tartani az előre megbeszélt összeget: 7 milliárddal többet kap a munkákra!
Mielőtt elnyerte a közbeszerzést a Mészáros és Mészáros Kft., illetve a Ke-Víz 21 Építőipari Zrt., még csak 19 milliárddal számoltak annak kiírói.
M0-ás botrány: 10 kilométeres a dugó szokás szerint!
Jelentős torlódás alakult ki baleset miatt csütörtök reggel az M0-ás autóúton, és lépésben haladnak a járművek az M1-es autópályán. Tartálykocsi és ki...
A facebook engedély nélkül használta adatainkat! - óriási büntetésre számíthat!
Mintegy 4000 Facebookhoz köthető dokumentumok szerint a cég arra használta a felhasználók adatait, hogy nyomást gyakoroljon versenytársaira – ír...
Brutális részleteket árult el a darabolós gyilkossággal gyanúsított P. Szilvia!
Jászladány — Gyakran váltogatta a partnereit, illetve prostituáltként is dolgozott a darabolós gyilkossággal gyanúsított P. Szilvia (27).
...
A csónakban várta vízbe fulladt gazdiját ez a vizsla!
A kutyájával együtt indult utolsó horgászatára a kedden Mezőtúrnál vízbe fulladt férfi. Az eb azóta is gyászolja a gazdáját.

Soma, a vizs...
Tragédia: 29 halottja van a busz balesetnek!
Tragikus baleset történt Madeirán, 29-en az életüket vesztették.

Madeirán szenvedett balesetet egy német turistákkal teli autóbusz, amely...
Rekord bevétel a bliccelők által befizetett büntetésből: a BKV-nál javult a beszedés hatékonysága!
Az idén márciusban a vonatokon jegy nélkül vagy érvénytelen jeggyel utazók 10 millió forintnyi pótdíjat fizettek be. Ebből a tételből hasonló mértékű ...
THE POST
Nyílt utcán lőtték agyon a Trainspotting sztárját!
Skócia – Lelőtték a Trainspotting 2 sztárját, Bradley Welsh-t, a színész a helyszínen életét vesztette.

A The Guardian számolt be a...
Orbán: meg kell tennünk mindent a határon túl élő magyarokért!
Mészáros taktika: 5 milliárd osztalék ment egyik cégéből a másikba!
Zagato Stelvio: ázsiai autó, olasz ruhában!
Elvesztette uralmát a BMW felett ez a 19 éves srác, egy ember meghalt!
Összegzés: van még aki szerint normális ami ebben az országban zajlik?
Óriási a baj: a kórházak bérnővéreket fogadnak a munkaerőhiány miatt!
FRISS HÍREK
Fidesz-közeli cégek estek egymásnak: a tét 10 milliárd forint!
Rendőr botrány: rendszeresen fajtalankodott a kutyájával ez a nyomozó!
A NAV nyilvánossá tette az ország legnagyobb adótartozóit!
Megerősítik Magyarország védelmét: közel 4 milliárdot kap a magyar honvédség!
Lecsukták a jogsi nélkül száguldozó magyar férfit! - 220 km/h a 110 km/h helyett!
Notre-Dame titok: több mint 50 nyomozó keresi a tűz okát!
Így könnyű fogyni: a csirke sali isten finom és egészséges!
Rommá tört kisteherautóval közlekedett büntetlenül ez a román férfi a magyar utakon!
Botrány vagy jogos? - Kidobtak egy autista kisfiút a moziból a viselkedése miatt!
Hosszú Katinka botrány: mindenki ledöbbent, amikor társkeresőn megtalálták!
Az egyik leghíresebb társkereső oldalán tűnt fel Hosszú Katinka fényképe, csakhogy kiderült, nem az Iron Lady regisztrálta magát, hanem visszaélés tör...
Egyszerűen leadták a gazdái ezt a dalmata kislányt! - azóta csak sír!
Kilenc éves dalmata kisleány, leadták, mint a használt cikket.

Sír és sír...egyfolytában. :( :(

Ezt érdemelte?

KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Arany színű BMW-t ajánlott fel Lajcsinak Győzike!
Brutális baleset: szörnyethalt egy motoros Pesten!
Brutális: Így tombol a BMW legerősebb autója!
Súlyos tragédia: egy gyermek is meghalt a püspökladányi balesetben!
Lángba borult az M5-ös, ilyen durva baleset még nem volt!
Hétvégi baleset özön: horror az utakon!
Uszoda baleset: Hetvennégy embert menekítettek ki az Újfehértón!
Horrorbaleset itthon: ledarálta a BMW-t a kamion!
Hatalmas baleset: gumifalnak csapódott a versenyző!
Magyar horrorbaleset: Türelmetlen volt az audis, egy nő meghalt!
Korrekt: a magyar sztár elismerte, hogy ő okozta a balesetet!
Orbán új barátokat szerzett: Brazíliában nem fogadják szívesen a Soros tervet!
Jól jön az EU Orbánnak: pár év alatt 2580 milliárd forintot kaptunk!
Ezzel a viccel alázzák Orbánt és barátait!
Orbán személyesen látogatta meg az egymilliomodik honosított magyart!
Mészáros mindent visz: fociakadémiát épít Szombathelyen közel 6 milliárdért!
5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari ...
Orbán Ráhel ma már befolyásosabb mint valaha!
Idén is összeszedte a Forbes, hogy ki az 50 legbefolyásosabb magyar nő a gazdaságban, a közéletben, a médiában és kultúrában, sőt, ezúttal egy pluszka...
Egy ember kiugrott a záhonyi vonatból!
Demecser, Kék, Nyírbogdány – A Levadászva oldal hétfő délután levelet kapott egy olvasójuktól, aki azt írta: Nyírbogdány és Kék között a sorompó...
Kétmilliárdot kap egy Tiborcz-közeli cég ahol Orbán Ráhel a tanácsadó! - 2019 Orbánék éve!
A történet a szokásos: egyszereplős a közbeszerzés, nincs versenytárs, nincs kérdés. Mindezt a szemünk előtt csinálják, annyira pofátlanul, hogy azt m...
Orbánék szerint hatalmas tömeg áll mellettük! - ez az út, amely Európát sikeressé teheti
Már több mint 600 ezren írták alá Orbán Viktor miniszterelnök bevándorlásellenes hét pontját. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmon...
Notre-Dame: a tüzet eloltották de hogyan tovább? - itt vannak a képek!
Eloltották a Notre-Dame-ban keletkezett tüzet.

A CNN információi szerinthajnali kettő körül a tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a Notre-D...
Újra szabad: a tűzoltók mentették meg a bajba jutott őzgida életét!
Visszanyerte szabadságát a bajba jutott állat.
Kútba esett őzgida mentéséhez kérték a tűzoltók segítségét április 15-én reggel a Tolna megyei Oz...
Európa: a tévék többsége azt közvetítette, amit a kormány akart!
A 444.hu megnézte azt a dokumentumfilmet, ami a Sargentini-jelentés elfogadásáról készült. Ebben Judith Sargentini holland EP-képviselő többek között ...
THE POST
Schmidt Mária üzent azoknak akik Orbánt támadják!
Fegyvert fogott a tanárára ez a magyar diák: Vagy pénzt ad, vagy lelövöm!
Jánossomorja — „Vagy pénzt ad, vagy lelövöm!” – ezzel a mondattal és egy műanyag fegyverrel a kezében rontott rá magántanárára...
Szerdán fagyni fog, pénteken több mint 22 fok lesz!
Túlnyomóan derült, napos idő várható kedden, de délutántól északkelet felől egyre vastagabb felhőzet érkezik, és késő este Szabolcs-Szatmár-Bereg, Haj...
Új dolgokat vezet be a facebook: sokan kiakadtak már most tőle!
Emlékszik még arra, amikor a Facebook egyszer csak az addigi fapados, fehér-kék dobozokból álló adatlapokat lecserélte a mostani Idővonalra? Mi emléks...
Több mint 30 milliárd forintnyi eurót adott a Notre-Dame újjáépítésére ez a férfi!
Hétfő este a fél világ követte lesújtva, ahogy a párizsi Notre-Dame székesegyház lángokban áll. A tetőszerkezet nagy része megsemmisült, de az épülete...
HÍRTURKÁLÓ
Már tízezreket hódított meg a megszűnt Iwiw-re hasonlító weboldal


Újra csatában a Jófogás: A Globálpiac lesz az új OLX?


Feleségét és fiát is megkéselte egy jászapáti férfi

Haldokló barátnője mellett erőszakolta meg a nő 12 éves húgát

Tartósan ködös idő várható a héten

Üzemanyagár növekedés várható, még most tankoljon fel

Káosz: Baseballütővel verik a menekülteket Németországban

Videó: Így néz ki a lezuhant orosz utasszállító tragédiájának a helyszíne

Mind Magyarországon ragadnak a kitoloncolt migránsok

Lopással vádolják Adele-t Hello című dala miatt

Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén

Részletek a jászapáti családi késeléssel kapcsolatban

A migránsok már a keresztény ünnepeket is töröltetni akarják Németországban

Talicskával lopták az ételt a menzáról

Sokkoló részleteket mesélt a tragédiáról a bukaresti rockkoncert magyar túlélője

Háromgyermekes családapát késelt meg a bedrogozott tinédzser

Érdi gyilkosság: a felismerhetetlenségig összeverték az idős asszonyt és férjét

Újabb orosz repülő zuhant le

Karikatúra jelent meg a lezuhant orosz utasszállító tragédiájáról

Új törvény Finnországban: Mostantól egyetlen menekültet sem fogadnak be

Az apja is ott volt, amikor belefulladt a kukoricába a 9 éves gyermek

Orbán Viktor: Európa elözönlés alatt áll

Pokolgép robbanhatott az orosz utasszállítón

Videó: Élő adásban fenyegeti meg a riportert a migráns

Saját bátyját késelte halálra a 25 éves fiatal

Újra visszatért Cini fiatalkori betegsége

Közel 300 km-re az otthonától találtak rá az eltűnt győri tinire

Vizsgálat indult a kukoricába fulladt kisfiú ügyében

Leszúrta, majd élve elégette a terhes német lányt a bevándorló

Svéd miniszter üzenete a migránsoknak: “Maradjatok Németországban, mert mi egy centet sem adunk“