Érdekes dologról cikkez a kínai sajtó, itthon meg egy szó sincs róla

Érdekes posztot tett közzé Hadházy:

Tegnap az egyik tüntető megdöbbentő tényre hívta fel a figyelmünket. Miután néhány hete nálunk járt a kínai hadügyminiszter, a kínai sajtó már a katonai kapcsolatok erősítéséről, sőt, akár KÖZÖS HADGYAKORLATOKRÓL, illetve kibervédelemi együttműködésrő ír.

Ez valami egészen nagy botrány és furcsa, hogy a magyar sajtó és a magyar politika alig beszélt erről. Ez annyira abszurd, mintha a rendszerváltás előtt egy NATO-tagállam a szovjetekkel akart volna közösen gyakorlatozni. És a kiberhadviselés korában a kínaiakat beengedni a NATO védelmébe már nem is abszurd, hanem perverz felvetésnek nevezném (semmit nem tudunk arról, hogy a honvédség parancsnokának és helyettesének miért kellett távoznia a napokban-lehet, hogy nem akarták ehhez a nevüket adni?)

Sokan kérdezték, hogy milyen zászló volt a kezemben tegnap. Hongkongé, azé az autonóm területé, aminek önállóságát éppen most akarja eltaposni Kína. Nem csak a szolidaritásunkat akartam vele kifejezni, hanem emlékeztetni is magunkat: a szabadságunkért küzdünk és addig egyetlen egy célunkat sem fogjuk elérni, amíg a szabadságunkat nem szerezzük vissza







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....