Nagyon féltik Marsi Anikót az új párjától - mintha Gábor magányos ismert nőket keresne, állítják


Budapest – Összetört szívek szegélyezik útját - többen így tartják arról a férfiről, akivel Marsi Anikó kapcsolata egyre inkább elmélyülni látszik.


Talán az ilyen vélemények, talán a férfi korábbi szerelmi életének ziláltsága miatt van, hogy a Tények híradósáért aggódni kezdtek barátai: bár úgy látják, Anikó most boldog, mégis rosszat sejtenek.

Mint megírtuk, Marsi Anikó röviddel azután, hogy különvált Palik Lászlótól, Gáborral kezdett el randevúzni. Egyre közelebb kerültek egymáshoz, a románc mind komolyabbra fordult. Együtt járnak sportolni, a környéken sokan tanúi annak, hogy a pár már nem is titkolja: közösen térnek haza Anikó otthonába. Néhányan pedig fel is ismerték Anikó új kedvesét, aki bár a szó köznapi értelmében nem számít igazi hírességnek, az arca mégsem idegen: sokáig Szulák Andrea énekes-színésznő, majd Agócs Judit színésznő kedvese volt.


A Marsi Anikóért aggódó barátok talán akkor rémültek meg leginkább, amikor olvasták Szulák Andrea bejegyzését, amit a közösségi oldalára írt ki két nappal ezelőtt: egy olyan nő szavai voltak ezek, aki mindmáig nem bocsátotta meg, hogy gyermekének apja elhagyta őket.- Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét – fogalmazott az énekes-színésznő, aki 2015-ben zárta le kapcsolatát Gáborral. A férfi akkor nem gyászolta sokáig a régi szerelmet, pár hónappal később Agócs Judit színésznő mellett tűnt fel. A kapcsolat valódi szenvedélynek tűnt, a színésznő nem sokkal később már Gábor gyermekét hordta a szíve alatt. Valami mégis közbeszólt: azóta sem derültek ki a pontos okok, de Judit hirtelen döntött és szakított a férfivel. Milyen súlyos indok kell ahhoz, hogy egy várandós asszony úgy határozzon, hogy inkább egyedül neveli fel gyermekét, akire oly’ sokáig várt?

- Öthetes terhesen én döntöttem úgy, hogy nem akarom tovább, mert nem működött a kapcsolat. Már nagyon régen akartam gyereket, csak nem jó kapcsolatokba futottam bele, ez most is így alakult, de az én döntésem volt így indokolta akkor a történteket a színésznő.

Judit most bővebben nem kívánt nyilatkozni lapunknak, ám annyit elmondott, Andrea posztjának minden szavát meg tudja erősíteni.

Marsi Anikó barátai közül egyre többen attól tartanak, nem biztos, hogy a tévés Gábor mellett találja meg a tartós boldogságot.

– Olyan, mintha Gábor magányos ismert nőket keresne, ám egy idő után távozik, összetört szíveket hagyva maga után. Nem szeretném, hogy Anikó is erre a sorsra jusson – mondta a Blikknek Marsi egy közeli ismerőse.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....