Ha meglátod hogyan mutatják be a 2006-os őszi brutális rendőrterrort, akkor dobsz egy hátast

A CÖF-CÖKA Vérbe fojtott szabadság című vándorkiállítása nyílt meg szombaton az Erzsébet téren, Gyurcsány Ferenc az MSZP zárt balatonőszödi frakcióülésén elmondott 2006-os beszédének kiszivárgása apropóján.

Elsőként tekinthették meg az arra járók a Civil Összefogás Fórum szervezésében Budapesten, az Erzsébet téren a korabeli dokumentumok és felvételek alapján összeállított tárlatot, amelynek témája Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszéde.

A kiállítás bemutatja az akkori hatalom felelősségét a szólásszabadság jogának megtiprásáért, valamint a békés demonstrációk vérbefojtásáért. A busz belsejében három televízión vetítik az elrettentő képsorokat, a tárlat többi részében pedig számos áldozat történetével ismerkedhetnek meg a kiállításra érkezők.

A megnyitón felszólalt ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője, aki szerint azok a napok kétségtelenül a magyar történelem legsötétebb napjai közé tartoznak.

„A békés tüntetéseket leverték, a megtorlásokhoz számtalan jogsértő eszközt alkalmaztak a kormány által utasított rendőrség részéről. Emlékezni jöttünk azokra a jogfosztottakra és jogsértettekre, akiket a Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviselt és azokra is, akiket akkor nem védett meg semmi és senki”

– mondta.
Beszédében megemlítette Guy Verhofstadtot is, az akkori belga miniszterelnököt, aki bár ma előszeretettel dobálózik a diktatúra szóval, ha Magyarországra kerül a sor, ám 2006-ban eszébe sem jutott volna terrorról beszélni, de az ENSZ kínzás elleni bizottsága sem emelt szót a sértettek védelmében.

Felidézte, a CNN is kizárólag az MTVA székház ostromáról számolt be, amely mára köztudottan provokáció eredménye volt.

„Ne legyenek kétségeink, az őszödi beszéd téziseihez a mai napig igazodik a baloldal, azokat a mai kampányokban is előszeretettel alkalmazzák”

– zárta felszólalását a CÖF szóvivője.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője is visszaemlékezéssel kezdte meg beszédét, hiszen 2006-ban többedmagával jogi úton próbálta védeni a rendőrterror magukra maradt áldozatait.

„Azok, akik ma a jogállam helyreállítását ígérik és a jogállam hiányát hazudják, azok taposták a jogállamiságot sárba, amikor is a 15 évvel ezelőtt kiszivárgott őszödi beszéden felháborodott emberek ezrei ellen alkalmaztak brutális erőszakot.”

Mint mondta, a balliberális mentegetők, többek közt Gyurcsány Ferenc neje sokszor hangoztatják, hogy az ominózus eseményen több rendőr sérült meg, mint civil polgár, ez azonban szemenszedett hazugság, mint ahogyan azt számtalan dokumentáció bizonyítja.

„Jogászként mondom, bizonyított tényekről van szó, videófelvételek, filmfelvételek, jogerős ítéletek tucatjai, vizsgálati jelentések és szemtanúk százai, ezrei cáfolhatatlanul mutatják be, mi is történt valójában. ”

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője beszédében azt is világossá tette, az őszödi beszéd nem volt más, mint Gyurcsány Ferenc bűntársai előtt tett beismerő vallomása.











Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....