Nehéz szavakba önteni mit találtak a szolnoki Tisza Szálló helyén - 12 éve ígérik, hogy fejlesztik

Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje új fotókat mutatott be lapunknak a borzasztó állapotba került szolnoki Tisza szálló belső tereiről.

Az embernek felfoghatatlan szörnyű látványt megmutató képek 2021 júliusában készültek. Tönkretették Szolnok Nemzeti Kincsét.

Németh Attila az Igen Szolidaritás szolnoki vezetője elmondta, hogy régóta szenvedésnek kitett nemzeti kincsünk a szolnoki Tisza Szálló. Lassan 12 éve ígérik az új tulajdonosok, hogy fejlesztik ezt a gyönyörű kincset, megtartva a jelenlegi szolgáltatásokat és a teljes dolgozói állományt. Az ígéretek mai napig nem valósultak meg, sőt folyamatosan megy tönkre a Tisza szálló.

Az Igen Szolidaritás célja, hogy az állam visszavegye a tulajdonostól az egykor híres szállodát, és vállaljon felelősséget minden nemzeti kincsekért.

Németh elmondta, hogy magántulajdon ide, magántulajdon oda, sürgősen kötelezni kell a tulajdonost a változtatásra, vagy elérhető áron a Tisza szálló eladására. Vajon a szolnoki vezetők tényleg a Damjanich uszoda sorsára engednék juttatni a Tisza szállót, kérdezi Németh Attila.

Fotó: Németh Attila

A képek pedig:











Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....