A Fidesz közleményt adott ki, mert szerintük Gyurcsányék utálják a határon túli magyarokat

Még mielőtt belevágnánk a Fidesz közleményébe egy nagyon picit álljunk még és gondoljuk végig hány felé van már szakadva az országunk.

Össze tudjuk még számolni a térfeleket? Próbáljuk meg:

Bal oldaliak jobb oldaliak ellen
oltáspártiak az oltásellenesek ellen
magyarok a romák ellen
magyarok a külföldi magyarok ellen
állatkínzók az állatbarátok ellen
biciklisek az autósok ellen


hát ez így kemény, még tudnék írni rengeteget de nem órabérben vagyok szóval lezárom annyival, hogy ennyire megosztott talán még sohasem volt az ország.

És bár ne legyen igazam de egy hatalomnak ez csodálatos dolog, hiszen a megosztottság a népet gyengévé teszi. Egy nép amely összefog elsöpör bármilyen kormányt akár baloldali akár jobb oldali.

Ez jelenleg Magyarországon nem történhet meg, hisz tüntikézhetnek az ápolok, baszik rá mindenki. tüntikézhetnek a vendéglátósok, pláne baszik rá mindenki és így tovább.


Nem tudom létezik-e ilyen statisztika, de a külföldön élő magyarokat szerintem soha ennyi magyar még nem vetette meg. Hogy is szól az internetes mondat amely előkerül újra és újra?

"nem itt fizet adót, ne dumáljon bele"

Bizony amióta milliárdok mennek külföldre (úgy hogy nálunk se rózsás a helyzet) azóta van igazán kiéleződve az ellentét külföldi magyarok és itthoni magyarok között.

De azért nézzük a Fidesz szerint hogy is van ez:

Gyurcsányék ismét azon dolgoznak, hogy szembe fordítsák egymással a magyarokat
(reakció: a védettségi igazolványhoz nincs közük és ezt a jelenlegi kormány találta ki és ha kicsit is utána olvasunk akkor látjuk, hogy egymásnak estek a magyarok ezek miatt a külön jogok miatt.)

A baloldal már többször bizonyította, hogy utálják a határon túli magyarokat, Gyurcsányék uszító hangnemben érveltek a kettős állampolgárság ellen is.
(Rendben, lássunk erről egy népszavazást, döntsenek az itthoni magyarok, aztán meglátjuk, hogy jó irány-e külföldre locsolni a pénzt. /ne online szavazást mert azt egy óvodás kis hekkerpalánta átvágja/)

Amíg a baloldal nem jut többségre Magyarországon addig lesz nemzeti összetartozás és kettős állampolgárság is, hiszen csak az országnak van határa, a nemzetnek nincs.
(Amíg??? - szóval arra számítanak, hogy eljön az az idő, érdekes elszólás. Szerintem addig nem lesz barátság az itthoni és a külhoni magyarok között amíg országon belül nincs rendezve minden)

Lássuk be, hogy bár elvileg szárnyalunk mint a fenséges turul madár, azért az elmúlt években történtek dolgok amik odacsaptak a magyar családoknak.

(questor ügy, devizahitelek stb)

Itthon koránt sincsenek rendbe a dolgok,de a magyarok már többször bizonyították hogy ha kell összefognak egy jó ügy érekében.

Hány, de hány gyűjtés volt ahol megmutatták a magyarok hogy hajlandóak osztozni és ez nem lesz másképp a külföldi magyarokkal szemben sem, de ahhoz ismétlem, itthon rendben kell lennie a dolgoknak.








Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-