Elég szokatlan, hogy Rogán kabinetfőnöke nem fenyegetőzik perrel

A korrupt végrehajtói kar és Rogán kabinetfőnöke szerint minden rendben van azzal, hogy utóbbi sok százmillióért megvette előbbi 1800 négyzetméteres irodaházát. Nekem azért lenne néhány megjegyzésem és kérdésem, utóbbiakat hivatalosan el is fogom küldeni a feleknek és Rogánnak.

1) Elég szokatlan, hogy Rogán kabinetfőnöke nem fenyegetőzik perrel. Persze érdekes is lenne ez azután, hogy Nagy Ádámot a végrehajtók korrupt elnöke jelentette be a jogi vizsgákra és gondoskodott róla, hogy úgy is átmnejen rajtuk, ha meg sem jelent ott.
2) Persze, azért sem fenyegetőzik perrel, mert egyrészt minden igaz volt, amit leírtam, másrészt egy per során kiderülhetne még néhány részlet, amit már most is szeretnék tőlük megtudni:
3) Mennyiért vette meg Rogán kabinetfőnöke az ingatlant? Pontosan hol és hányszor hirdették az ingatlant? Ki adott és mennyiért még ajánlatot?
4) Rogán kabinetfőnökének semmiképp nem lehetett ennyi legális pénze. Állítása szerint kölcsönből vásárolt, de a tulajdoni lapon nem szerepel jelzálogjog bejegyzése. Tehát egy nagylelkű magánkülcsönről lehet szó. A Völner-ügy idején abszolút jogosan kérdezzük, ki volt az, aki kölcsön adott?
5) A végrehajtói kar miért bérel a Hermina úton ugyanekkora luxus ingatlant, ha itt is volt saját irodaháza? Miért kellett eladni az ingatlant?
6) Rogán tudott-e arról, hogy a Völnert megvesztegető Schadl a kabinetfőnökének adta el az irodaházat.

Hadházy Ákos





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....