Újfajta fideszes választási csalást sejtenek - íme a részletek

A melegellenes népszavazásnak az országgyűlési választással egyidőben történő megtartása nyitja meg a kiskaput.

Vásárhelyi Mária pénteken egy újfajta fideszes választási csalás lehetőségére hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán. A szociológus posztját változtatás nélkül idézzük:

Szerintem minden lehetséges módon tiltakozni kellene az ellen, hogy április 3-án ugyanabban a dobozban gyűjtsék a választási és a népszavazási borítékokat és egyszerre számlálják ezeket.

Ezzel elsősorban nem az a baj, hogy hihetetlenül lelassítja a szavazatszámlálást, hanem az, hogy teljes káoszhoz fog vezetni. És ez tökéletesen megfelel a fidesz érdekeinek.

A nagy kavarodásban ugyanis szabadon garázdálkodhatnak a szavazólapokkal. Számos körzetben elegendő csupán néhány tíz szavazólap elkeverése, zsebretevése, “lenyelése” ahhoz hogy megváltozzon az eredmény.

Mire a szavazat számlásra kerül a sor, addigra a számlálók egyébként is hullafáradtak leszenek, lankad a figyelmük, a bizottságokban ülő fideszesek pedig a nagy kavarodásban könnyű szerrel végrehajtják a számukra előírt “szavazatszerzést”.

És egyetlen racionális indok sem szól amellett, hogy ugyanabban a dobozban gyűjtsék a választási és a népszavazási szavazatokat! Az egyetlen indok a csalási szándék. Akár nemzetközi szervezeteknél is tiltakozni kellene a csalás legújabb módszere ellen.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen