Sokkoló: Késelés egy budapesti klub előtt

Súlyos testi sértés és garázdaság miatt indult nyomozás a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, miután 2022. január 9-én éjjel egy erzsébetvárosi bárban három férfi megtámadott egy negyediket. Az ügy mindhárom gyanúsítottja őrizetben van már, írta meg vasárnap a police.hu.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a következő történt: a háromtagú társaság a klubban szóváltásba keveredett egy emberrel, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben megszúrással és veréssel fenyegették. A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, de követték. Miután kilépett az utcára, hason szúrták, megütötték és elmenekültek. Súlyos sérülést szenvedett

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot január 27-én reggel egy IX. kerületi lakásban fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként megjelent a rendőrségen. Mindhárom férfit gyanúsítják csoportosan elkövetett garázdasággal, T. Istvánt pedig emellett súlyos testi sértéssel is.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-