Kemény írás: 12 éve ömlik ránk a fideszes propaganda, mely szerint Magyarországot Brüsszelből támadják

Ahogy Orbán Viktor sem egyenlő Magyarországgal, a magyar emberekkel, úgy nem egyenlő Putyin sem Oroszországgal és az oroszokkal.


12 éve ömlik ránk a fideszes propaganda, mely szerint Magyarországot Brüsszelből támadják. Sosem azt mondták, hogy a Fidesz-kormány döntéseit. Ilyet soha, pedig ez lett volna az igazság. Helyette hallhattuk kismilliószor: Brüsszel a magyarokat támadja...


Mára tökéletesen bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor az elmúlt 12 évben a saját szövetségesei ellen vívott szellem harcot, miközben az igazi gonosszal, az orosz elnökkel sorra kötötte a zsíros bizniszeket. Azzal az emberrel, akinek a vezetése alatt Oroszországban ellenzékieket börtönöznek be vagy ölnek meg. Azzal az emberrel, aki pár napja értelmetlen és esztelen háborút indított egy független, önálló európai ország ellen. Ami ellen szerte Oroszországban tüntetések indultak.

Rengeteg bátor orosz nő és férfi a munkahelyét, a szabadságát kockáztatva tiltakozik Putyin agressziója ellen! Mára több mint 1 millió orosz írta alá a háború ellen tiltakozó petíciót. Nevüket, arcukat felvállalva színészek, labdarúgók, sportolók, popsztárok, rapperek, tv-s műsorvezetők sora mondja, hogy elég volt. Ők mind bizonyítják, hogy Putyin nem Oroszország, nem egyenlő az orosz néppel.


Sőt, bizonyítanak a fehéroroszok is. Európa egyik legbrutálisabb diktatúrája sem tartja vissza azokat a szabadság és békeszerető fehéroroszokat, akik ukrán zászlókkal tiltakoznak a háború és Lukasenka korrupt, rohadt rendszere ellen.

Április 3-án mi, magyarok is bizonyíthatunk!

Ellenzéki összefogás: 2022





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen