Magyar politikai kultúra: Verekedés, szóváltás, köpködés is volt nyílvánosan

Vasárnap összeverekedett Dobrev Klára gyáli fórumán Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje (Pest megye 7. számú választókerülete) és Hegymegi István, a DK gyáli önkormányzati képviselője – írta az MTI beszámolójában az Index értesüléseire hivatkozva.

A cikk szerint a verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között, majd Hegymegi István úgy fejbe verte az ellenzéki közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Fricsovszky-Tóth Péter végül a Telexnek megerősítette, hogy az incidenst követően a Merényiben CT-vizsgálatot végeztek rajta, de azt mondta, hogy ő nem verekedett, nem köpködött, őt ütötték meg. Hivatalos Facebook-oldalán azt írta:

„Szó sem volt semmilyen verekedésről!!! Hegymegi István már felfüggesztett Demokratikus Koalíció tag, önkormányzati képviselő provokált, leköpött, majd amikor elfordultam tőle, megütött. A néhány hónapja fideszes provokátorként működő Hegymegi István az előválasztás óta a Fidesz érdekében politizál, nem véletlen, hogy egykori pártja, a Demokratikus Koalíció már korábban megindította ellene a hivatalos kizárási eljárást, majd felfüggesztette az ellenzéki célokat eláruló politikus párttagságát. Az incidenst a művelődési ház kameráin túl tanúk is bizonyítják.”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....