Szijjártón kívül hány európai külügyminiszter kapott még orosz Barátságért érdemrendet??

„Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba” – mondta ma Orbán Viktor.

Mit nem enged, miniszterelnök úr? Az ön kebelbarátja, Putyin már rég Magyarországot is veszélyezteti a háborújával, ön pedig adta alá a lovat a folyamatos EU-ellenes kampányával, Putyinnak való hajbókolásával, a Paks 2 atomerőművel, az orosz kémbank beengedésével!

Szijjártón kívül hány európai külügyminiszter kapott még szovjet, pardon orosz Barátságért érdemrendet ettől a diktátortól??
Hiába idétlenkedett Szijjártó és a teljes lakájmédia, hogy az ön Putyin-látogatása „jégtörő” volt, a háború kitört, és ön a rossz oldalon áll!
Azzal, hogy Putyin hadserege elfoglalta a csernobili atomerőművet, már Magyarországot is közvetlen veszélybe sodorta! Mi még emlékszünk gyerekkorunkból a csernobili katasztrófára! Nem akarjuk újra átélni, nem akarjuk a gyerekeinket ennek kitenni!

Ön szerint van ember, aki elhiszi, hogy Putyin azért támadta meg Kijevet, Csernobilt, és öl ártatlan civileket, mert – ahogy mondta – csak így tudja megvédeni Oroszország határait? Hát mi köze Kijevnek vagy a csernobili atomerőműnek az orosz határhoz?!

Hiába hazudozik megint, miniszterelnök úr, és próbálja magyarázni a magyarázhatatlant, ön megint a rossz oldalra kormányozta az országot!
Önt súlyos felelősség terheli a kialakult helyzetért, százezrek meneküléséért, ezrek haláláért!

Tudjuk, hogy ön számos nyugati országgal ellentétben semmilyen magyar szankciót nem fog bevezetni Putyinnal szemben, mi viszont április 3-a után az új kormányban azonnal felfüggesztjük a paksi orosz beruházást, és kitiltjuk a Nemzetközi Beruházási Bankot, azaz az orosz kémbankot Magyarországról!

Mi az ellenzékben nem a diktátorokkal, hanem Európával vagyunk!

Szabó Tímea közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen