Óriási bukta: falusi kiskirályok, a videó tökéletesen bemutatja, miként működik az elnyomásra épülő hűbéri rendszer

Így csal a Fidesz…

Mi ügyelünk a választás tisztaságára, mi tisztességesen vagyunk versenyben, a Fidesz a polgármestereket, közmunkásokat használja erre! Akárcsak 2018-ban…

Ez a videó tökéletesen bemutatja, miként működik az elnyomásra épülő hűbéri rendszer egy kis település életében. Miként élnek kiszolgáltatottságban a közmunkások és miként használja fel a Fidesz a polgármestereket a saját céljaik elérése érdekében. Akár tisztességtelen (törvénytelen) eszközök árán is…‼️
Elég volt az urambátyámból!

Egy szabadabb Magyarország eljöveteléért dolgozom, ahol elindul végre a modernkori feudalizmus lebontása és nem a félelem, illetve az egymástól való függés határozza meg a mindennapjainkat.

Ahol a közmunkás nem retteg a polgármestertől, hogy elveszíti a munkáját, illetve a polgármester nem retteg többé a helyi „kiskirálytól”, hogy nem kap pályázati forrást a települése, ha nem fogad neki hűséget, vagy nem gyűjt össze megfelelő számú aláírást.

Számomra minden ember, minden település egyenlő és ezután sem fogok elvárni semmit a tisztességes képviseletükért cserébe!

‼Frissítés‼

A Helyi Választási Bizottság határozata értelmében is jogszerűtlen a polgármestereket és a közmunkásokat politikai célokra használni!







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....