A teljes magyar telekommunikációs, adatátviteli infrastruktúra Orbán bizalmasának kezébe került

Tegnap este bejelentették: a kormány segítségével a 4IG Nyrt. bekebelezte az Antenna Hungáriát és ezzel a teljes magyar telekommunikációs, adatátviteli infrastruktúra Jászai Gellértnek, Orbán bizalmasának kezébe került. Ezzel a kormány szép csendben megcsinálta az eddigi egyik legnagyobb csalását.


A tranzakció lényege ugyanis, hogy Jászaiék semmit nem fizettek a hatalmas, kritikus jelentőségű infrastruktúráért, hanem ELVILEG 402 milliárd értékű vagyont apportáltak be a cégbe és így szerezték meg a kritikus fontosságú vagyont.

A Digi nevű kábeltévés céget például 232 milliárdért számították be nekik, miközben az a cég ennek töredékét éri – ez önmagában olyan bűncselekmény, ami miatt kormánytagokat kellene felelősségre vonni.

A 4IG mindeközben hatalmas, sok százmilliárdos kötvénykibocsátásokkal próbálta fedezni a terjeszkedését, amit többek között a Magyar Nemzeti Bank is segített.
Végül, de nem utolsósorban: a 4IG egy csaló cég. Részese volt az elmúlt évek legjobban dokumentált korrupciós botrányának, a Microsoft ügynek és jelen pillanatban is zajlik olyan NAV-nyomozás, amelyben a nyomozók gyanúja szerint a cég egy adócsaló hálózat haszonhúzó tagja.


Érdekesség: az Antenna Hungária többségi tulajdonát 2014-ben az Orbán-kormány vásárolta vissza a francia befektetőktől. Akkor az volt a „nemzetstratégiai érdek”, hogy állami kézben legyen. Ma pedig furcsa mód az a „nemzetstartégiai érdek”, hogy ismét magánkézbe kerüljön. Hiába, a következetesség nem erőssége a Fidesznek...

Hadházy Ákos





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....