Botrány: nyilvánosságra hozták a Soros-ügynökök listáját

A lista olyan személyek neveit tartalmazza, akiket a Soros Alapítványok pénzéből képeztek és fontos tisztségeket töltenek be.

Ma délelőtt egy Facebook posztjában hívta fel a figyelmet Harangozó Tamás MSZP-s képviselő, hogy a Fidesz politikusai és holdudvara bizony sokat köszönhet Soros Györgynek, ugyanis a Soros alapítványok pénzén tanulhattak.

A legnagyobb ellenzéki párt képviselője az alábbiakat írta:

Íme a “Soros ügynökök” listája: Orbán Viktor, Kövér László, Szájer József, Deutsch Tamás, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Kovács Zoltán. Őket is a Soros alapítványok pénzéből képezték. Remélem Németh Szilárd gyorsan végez az eltakarításukkal! Osszátok meg, mindenkinek tudnia kell!

A Magyar Narancs tárta fel korábban, hogy itt nem is akármilyen képzésről volt szó, egy szigorúan titkos nemzetbiztonsági jelentés szerint “a kinti képzés alatt sok mindenre kiképzik a hallgatókat, többek között a belső és külső elhárítással kapcsolatos “kém” ismeretekre is. A képzésre azért van szükség, mert államvédelemre, illetve valamilyen ezzel foglalkozó hivatalra minden körülmények között szükség van, de nem biztos, hogy ugyanazokkal az emberekkel kell ezt jövőre csinálni, mint eddig.”







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....