Ez lesz a következő hetek forgatókönyve: a kormány minden mocskos eszközt bevet..

Ez lesz a következő hetek forgatókönyve: a kormány minden mocskos eszközt bevet a zajkeltésre és terelésre, hogy minél kevesebb figyelem jusson a lényegre, az iszonyatos korrupcióra, tolvajok mérhetetlen gazdagodására, az elszabaduló inflációra, a tanárok kilátástalan helyzetére, a tragikus halálozási adatokra.


A mai napon a NAV-ot használta fel, hogy egy hetvenéves lelkészt megalázva terelje el a figyelmet ma például Völner Pálról és Matolcsyék iszonyatos gazdagodásáról. Tudták, hogy a parlamentben téma lesz Völner és tudták, hogy a sajtóban téma lesz a Matolcsy-klán vagyona, ezért lépni kellett.


Természetesen minden jóérzésű embernek a legmélyebb szolidaritását kell kifejezni Iványi Gáborék mellett. Jómagam vidéki körutam miatt csak lélekben, de minden erőmmel támogatom a Dankó utcában tüntetőket. Ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy amellett, hogy a figyelmet fenn kell tartani ezen az aljasságon, továbbra is koncentrálni kell a kormánynak azokra az aljasságaira és a bűneire is, amelyekről a kormány ezzel a húzással el akarja terelni a figyelmet. Nagyon kevés idő van hátra a választásokig, de ha sikerül még néhány százezer honfitársunk szemét felnyitni, vége lehet ennek a rémálomnak.

Hadházy Ákos közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....