Berki Krisztián hitványnak nevezte a kritizálóit: áll a bál a közösségi oldalán


Berki Krisztián durva kijelentést tett a sértegetéssel és a negatív kritikákkal kapcsolatban.


Berki Krisztiánnak konkrét véleménye van a negatív kommentekről és azok íróiról. Kemény hangvételű szöveggel üzent azoknak, akik sértegetik. Elárulta, őt az ilyen hozzászólások nem húzzák le, csak erősebbé teszik. A szóhasználatával azonban jó pár embert magára haragított.



„Odáig jutottunk, hogy teljesen összemosódik a fejekben a véleménykülönbség, a konstruktív kritika, az értelmes, termékeny vita és a köpködés, a zaklatás, a másik ember szándékos sértegetése és megalázása. Almási Kitti megfogalmazása: "Még szerencse, hogy a sok hitvány ember megnyilvánulása engem nem gátol, hanem inspirál." Ide írhattok bármit…. hiszen az én életem a te véleményed által nem változik! Továbbra is köszönöm azoknak, akik itt vannak az oldalamon, és hogy ki hogyan, az már az ő dolga és felelőssége, nem az enyém” – olvasható a szöveg a bejegyzésben, amelyre különböző válaszok érkeztek.

Kővetői eléggé felhúzták magukat azon, hogy az izomceleb milyen jelzővel illette kritikusait.

„Elég relatív, hogy kit és miért nevezhetsz hitványnak. Eleve szerintem meg kib*szottul nem nevezhetsz” – írta egy kommentelő, amire Krisztián így reagált: „Szólásszabadság a szabad véleménynyilvánítás országában, ennek azért nézz utána Uram! Hitvány az számomra, aki úgy nyilvánul meg! És tartom” – válaszolta.

„Az a hitvány, aki itt éli ki a fusztráltságát. Miért kell köpködni? Hisz mindenki azt tesz az életével, amit akar. Nem? Ő az egyedüli, aki sok embert irritál. Miért? Mert más az élete, életvitele? Na és? Ő így él így érzi jól magát ennyi” – szólt hozzá egy másik személy.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....