12 éve lett volna rá, mégis csak a választások előtt udvarol mindenkinek...

Völner Pálnak 80 millió jutott a gyanú szerint, a magyar nyugdíjasok nyugdíja és a dolgozók fizetése viszont egyre kevesebbet ér.

Feri bácsi kapott egy nyolcvanast, és Völner Pál is kapott legalább egy nyolcvanast, de ő 80 MILLIÓT, a gyanú szerint. A nyomozati és lehallgatási iratokból az derül ki, hogy államtitkárok sora és a minisztériumok fele gyanúba keveredett és már a Karmelitáig érnek a végrehajtó maffiával kapcsolatos korrupciós botrány szálai.

A magyar nyugdíjasok pedig már kiismerték Orbánt Viktort és 133 emberét, s tudják jól, csak a választások előtt udvarol a Magyarországon élő 2,1 millió nyugdíjasnak. 12 éve lett volna arra, hogy a Fidesz által korábban megígért 13., sőt a 14. havi nyugdíjat is kifizesse. Nem tette. Csak a választások előtt jut eszébe, hogy visszatörlessze az elvett pénz egy részét.

A számítások szerint 200 ezer forintnál magasabb lenne az átlagnyugdíj, ha a svájci indexálást használná a kormány. Az egyszeri támogatások osztogatása nem tudja rendbe hozni azt a kárt, amit az elmúlt 12 évben okozott a Fidesz az idős honfitársainknak.

Ellenben azt látjuk, hogy kastélyok, luxus yachtok, luxus repülők és sok milliós órák, ékszerek, vadászházak jelentek meg tömegével a fideszes politikusoknál és környezetükben. A kenőpénzek elfogadásával lebukott egykori államtitkár még mindig az Országgyűlésben ülhet, így biztosítva Orbán Viktornak a kétharmadot.

Egy megoldás van: a kormányváltás!

Ellenzéki összefogás: 2022





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....