Lázár megnézte, részegek-e a vidékiek és posztolt is róla - mi nem értjük, talán Önök fogják...

A kormánypárti politikus Márki-Zay Péter egy korábbi elszólása nyomán érdeklődött.

Lassan tíz óra van, jön a részegeskedés ideje - hívta fel hívei figyelmét Lázár János egy rövid videórészlet tanúsága szerint.

A felvételt Deák Dániel, a finoman szólva Fidesz-közeli XXI. Század Intézet vezető elemzője és kormánypropagandistája osztotta meg lelkendezve a Facebookon.
"

Azt mondják a nagyvezérek a másik oldalon, hogy faluhelyen tíz órakor mindenki részeg
"

- mondja Lázár a videóban.

Az igazság az, hogy én ezért jöttem, végre már! – tette hozzá

Mindezzel a volt kancelláriaminiszter arra utalt, hogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt tavaly decemberben, marcali fórumán egy, a Drót.info nevű portál által nemrég észrevett videórészlet szerint azt mondta egy aktivista beszámolója alapján, hogy az illető minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut. És ott beszél az emberekkel, hogy reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított.

Mint ismert, Lázár János a Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetben mérkőzik meg Márki-Zay Péterrel az április 3-ai országgyűlési választásokon. Január végén az ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezért Orbán Viktor után Lázár Jánost is vitára hívta, ám eddig nagyon úgy tűnik, hogy mindketten megfutamodtak a kihívás elől.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....