Magyar felirattal is közzé tették a német TV Orbán paródiáját

A Magyar Narancsnak hála, elkészült a múlthéten Németországban lement Orbán-paródia magyar feliratos verziója, így most már mindenki láthatja, hogyan röhögték ki az Európában bukott Orbán Viktort



Múlt héten foglalkozott az Orbán-kormánnyal a német köztévé, a ZDF kabaréműsora, a Heute Show. Ebben egy külön öt perces blokkot szántak a magyar miniszterelnöknek, valamint a Fidesz és az Európai Néppárt konfliktusának.



A műsorban lefasisztázzák és leantiszemitázzák azt, amit Orbán kormánya művel, ám aki nem tudott németül az nem élvezhette végig a maró gúnyba csomagolt politikai elemzést. Eddig. Mert időközben a Magyar Narancsnak hála, elkészült a feliratos verzió, amit mindenki érteni fog



A magyar miniszterelnök az adásban az „európai fasiszták hete” egyik szereplője volt, a műsorban pedig szóba kerültek a Soros-Juncker plakátok is, amit a német adó színtiszta antiszemitizmusnak nevezett.



A műsorvezető egy bölcset keres fel, aki szerint három érv van, hogy miért nem zárták ki a Fideszt: Audi, BMW, Mercedes. Hiszen mindhárom német autógyárnak van üzeme hazánkban, ahol Európa legalacsonyabb társasági adóját és az alacsony béreket használják ki.



A Fidesz-propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy a német tv hülyét csinált Orbán Viktorból, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mások is jót nevessenek a paródián.




orban zdf show





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....