Kitálalt a Fidesz kampánytanácsadója: gyűlöletkampányról és veszélyhelyzetek generálásáról vallott

A “Keresztény Magyarország” vezetője magának az ördögnek adta el a lelkét, az ördöggel kötött szövetséget a kizárólagos hatalomért. Elfogadta a legaljasabb módszereket, hogy szándékosan becsaphassa a magyar embereket, és uralkodhasson felettük.



Orbán arra vállalkozott, hogy elfogad és gátlástalanul felhasznál minden eszközt, amivel a hatalma alá hajthatja a magyar népet. A világ legaljasabb emberei adták Orbán kezébe a csodafegyvert, akik zsidó létükre adták át neki az antiszemita gyűlöletkeltés és a náci bűnbakképzés technikáját.



Orbán titkos tanácsadóinak egyike, George Eli Birnbaum most rezzenéstelen arccal kitálalt, a 24.hu oldalán olvashatók az interjú részletei. Cinikusan elmondta, hogy a Soros-elleni gyűlöletkampányt és hazugságokat ők találták ki. Ez az egyik legsikeresebb termékük, Orbán a legjobb tanítványuk, aki ezt tökéletesen megvalósította. Egy olyan országban, ahol az antiszemitizmus parázsa soha nem aludt ki.



Arthur Finkelstein maga az ördög, Birnbaum pedig Finkelstein haláláig az üzlettársa volt. Birnbaum holokauszt-túlélő apától származik, zsidók leszármazottja, akárcsak Finkelstein. Lehet-e mocskosabb ember valaki annál, hogy zsidó létére, holokauszt-túlélő apa gyermekeként, a zsidó-világösszeesküvés hazugságát és technikáját adja gátlástalan kalandorok kezébe, hogy ezzel a “jól bevált” módszerrel szerezzék meg a korlátlan hatalmat és egy nép lelke fölött az uralmat? Finkelstein halála után Habony Árpád vette át a londoni irodájuk vezetését, ami azt jelenti, hogy Orbán vette át a finkelsteini örökséget.



Az sem véletlen, hogy Finkelstein sátáni módszereire kizárólag jobboldali pártok és politikusok vevők az egész világon. A finkelsteini “kampánystratégia” maga az aljasság, az emberiség pöcegödre. Nekik áll útjukban a “politikai korrektség” és a demokratikus jogállam. Netanjahu személyében Finkelstein képes volt Izraelnek is egy fasisztoid, illiberális miniszterelnököt adni, aki képes volt átvenni egy antiszemita, náci kampányt. Netanjahu-n keresztül jutottak el Orbánhoz, akit nem zavartak ezek a módszerek, mindenre hajlandó volt a hatalomért. Birnbaum elmondása szerint Orbánnak mindennél és mindenkinél fontosabb volt az ördögi “kampányguru”, Finkelstein, és az ő tanácsai. De Finkeltstein meleg létére képes volt egy melegellenes gyűlöletkampányt is vezérelni egy republikánusnak a választási győzelemért.



Veszélyhelyzetek generálásával, az emberek megfélemlítésével hoztak létre mesterségesen a világ bármely részén olyan krízishelyzeteket, amelyekért a liberálisokat és a baloldaliakat tették felelőssé. Szándékosan lejárattak minden pozitív emberi értéket, emberi jogokat, sajtószabadságot, politikai korrektséget, a demokráciába és a szabadságba vetett hitet, a liberalizmust. A technikát hamar átvette és alkalmazta az erre mindig is fogékony orosz titkosszolgálat, amely felerősítette a szélsőjobboldali kampányokat és politikusokat. Akarva-akaratlanul a szélsőjobbot Moszkva szolgálatába állította.



Az ő találmányuk a gátlástalanul hazudozó, demagóg szóvivő is, aki a náci Goebbels technikáját alkalmazza: minél nagyobb a hazugság, annál jobban elhiszik, csak sokat kell ismételni, és mindent abból kell levezetni. A sátáni technika a negatív kampány, a tudatos karaktergyilkosság, az ellenfél szándékos tönkretétele és lejáratása. Ne feledjük, 2010-ben a Fidesz úgy nyerte meg a választást, hogy nem volt programja. Csak a pusztítás és a rombolás eszközével nyertek. A magyar közéletben nem maradt egyetlen ember, akinek hitele maradt volna, mert aki felbukkan, és hatása van, azt morálisan kivégzik.



Az orbáni stratégia két lábon áll: az egyik a tudatos történelemhamisítás, amit milliárdokért Schmidt Mária végez el. Erre azért volt szükség Birnbaum szerint, mert “Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára”. Vagyis, Orbán szándékosan meghamisította a magyar történelmet a magyarok számára, tudatos agymosást végez, ezért kellett központosítani az oktatást az általános iskoláktól az egyetemig. Az ártatlan Magyarortszág, amely nem tehet semmiről, hanem mindig bántják. Legfőképp a zsidók. Ez Schmidt világképe.



A másik elem „a Magyarországot megtámadó finánctőke” motívumának továbbfejlesztése. Ez már antiszemita és náci elmélet, a zsidó pénztőke támadása a keresztény nemzetek ellen, az adósrabszolgaság és az ország identitásának felszámolása érdekében. Orbán mint a kereszténység, a keresztény Magyarország és a keresztény Európa védelmezője jelenik meg ebben a hazugságtengerben. Itt találkozik a két mozzanat, a szegény ártatlan keresztény Magyarország, amelyet a zsidó világ-összeesküvés támad.



Ez a két gátlástalan ember (Finkelstein és Birnbaum) zsidó létére képes volt Orbánnak a náci technikát átadni, aki azt a mindennapokban tökélyre fejlesztette. Ehhez hozzátették Soros György személyét, aki megtestesíti mindezt: arcot ad a zsidó világ-összeesküvésnek, akit mindenért támadni lehet. Egyetlen ócska trükkel összekapcsolták Soros Györgyöt a menekültválsággal is, s csináltak belőle mesterségesen egy univerzális bűnbakot. Egy keresztényellenes zsidó ellenséget, akitől Orbán védi meg szegény magyarokat.



Itt jegyezzük meg, hogy Bimbaum a svájci Magazin nevű lapnak hazudott, amikor tagadta ezeknek a kampányoknak az antiszemita jellegét. Eljátszotta a “hülyét”, mintha nem tudták volna, kicsoda Soros György. Mintha nem tudták volna azt, hogy Soros zsidó, sőt a neonáci irodalomban a zsidó világ-összeesküvés egyik megtestesítője. Éppen ezt lovagolták meg. Soros, a zsidó spekuláns, aki az olyan gyanús liberális dolgokat támogatja, mint az emberi jogok, a parlamentarizmus, ami zsidó trükk a szélsőjobb szerint. Ők pontosan tudták, hogy Soros személyével milyen érzelmekre hatnak.



Birnbaum erről azt mondta: “Ez volt az összes termékünk közül a legegyszerűbb. Csak be kellett csomagolni és piacra dobni.” Ők találták ki a náci propagandát másoló “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” feliratú plakátokat is, ami egyértelműen a “nevető zsidó” náci toposzának felhasználása. Birnbaum olyan nevetséges dolgokra hivatkozik, hogy Orbán nem lehet antiszemita, mert a lányának a Ráhel nevet adta. Orbán liberális volt, amikor Ráhel született, gyerekeit a kisegyházi Iványi Gábor keresztelte, ezekben a körökben gyakran adnak keresztények is bibliai neveket, például Ráhelt.



Birnbaum cinizmusára és aljasságára jellemző, hogy az antiszemitizmus vádjára ezt mondja: “Ha valaki zsidó, akkor már nem is támadhatom meg?” De igen, csak mindenkiről kötelező lenne az igazat mondani. Nem ellenségképet gyártani belőle és gyűlöletpropagandát folytatni ellene olyasmiért, amit soha nem tett. De igen, lehet zsidókat támadni, ha megérdemlik. De a holokauszt után náci propagandát folytatni nem lehet. Aki erre hajlandó, ráadásul zsidóként, egy holokauszt-túlélő gyerekeként, az a világ legmocskosabb embere. Ugye, hogy lehet tárgyilagosan is támadni valakit, akkor is, ha zsidó?



Orbán ezzel az interjúval lebukott. Ez az ő őszödi beszéde, pedig nem is ő mondta el. Kiderült, hogy minden hazugság, amit mondtak, az egészet mesterségesen találták ki ezek a gátlástalan gazemberek, hogy becsapják vele a magyarokat. Ezután Orbánnak mennie kell. Eddig is mennie kellett volna, de a magyar emberek becsapása és félrevezetése, az antiszemita propaganda tudatos felhasználása miatt egy percre sem maradhat hatalomban. A hatalmát hazugsággal szerezte és tartja fenn. Hol van ehhez képest az őszödi beszéd?



Érthetetlen, hogy Orbán teljes lebukásának bizonyítéka mellékesen jelenik meg a magát függetlennek tartó magyar sajtóban is. Erről kellene szólnia mindennek. Hangszórókon kellene sugározni Budapest utcáin Birnbaum szavait. Orbán csalásáról lehullott a lepel. Ez az elmúlt kilenc év legfontosabb magyar belpolitikai eseménye és botránya, amiről még az ellenzék sem beszél, nincs a lapok főcímeiben, nem erről szól minden cikk.



Ezért nincs sajtó Magyarországon. Az a sajtó, amely ezt nem dolgozza fel, nem kérdez körbe, nem tárgyalja ki, nem vonja le a tanulságait, nem gördíti tovább, nem tartja napirenden, az nem sajtó. A magyar miniszterelnök egész politikájáról, rendszeréről derült ki, hogy hazugságra épül. Az utcán kellene lenni az embereknek, hogy lebukott a zsarnok, vége a hazugságnak. De Magyarországon erre két nap múlva már nem emlékszik senki, és nem foglalkozik vele senki. Így soha nem lesz szabad ez az ország, hanem a világ harmadik legmocskosabb embere vezeti. Az első kettő az, aki erre kiképezte.

civilhetes





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....