Szívszorító sorok a magyar valóságról: Én elmennék Orbán Viktorhoz is...

A videó 2012.11.20-án jelent meg az Index.hu oldalán.

A 87 éves Boros Imréné kilenc éve él lányával áram nélkül Cegléd melletti tanyáján. Új villanyórát is kapott, de az azóta is nullát mutat. Szeretné még megérni, hogy újra ég a villany a házában.

Erre nincs pénzünk. De arra, hogy dáridót csináljanak a városban napokon keresztül, arra milliók vannak. Erre nincsenek pár százezer forintok, hogy ezt bevezessék.....

Hát ha én menni tudtam volna, most mikor itt volt Orbán Viktor, mert itt volt. Mondom, én bementem volna hozzá beszélni vele, aztán mindig szokott. Szoktunk levelezgetni vele, küldi kifele mindig ezeket a kitöltött papírokat, amiket ki kell töltögetni, hogy mit látunk jónak, mit nem látunk jónak, most is ott van már Marikáé is, meg az enyém is.

Tegnap kaptam meg a konzultációt, félig átlapozgattam már őket, majd még átnézegetem, aztán majd aláhúzgálok, aztán összeküldöm. Úgy szoktam, hogy kitöltögetem, azt visszaküldöm. Annyit megérdemelnek, hogy az ember a véleményét nyilvánítsa? Szereti, vagy nem szereti, jónak látja, vagy nem látja. Úgyhogy, hát én ilyen vagyok.

Édes jó Istenem, minden emberben van hiba. Bennem is, a másikban is, avval születünk meg. Hát mindenki tízmillió embernek nem lehet éppen a kedvükben járni egyenként, azt csak csoportosan lehet, ugye valakin segíteni, meg mit tudom én, hát szóval, hogy mert nem tudsz így intézkedni, meg úgy mondom, jól van. A nyolc év alatt, mondom, jó földhöz vertek bennünket. Mondom, akkor azok tudtak intézkedni. Biztos.

A franc egye meg a belüket.

Én aztán addig is gyűlöltem őket, borzasztóan apukámtól elvettek mindent. Én addig se tudtam volna párttag lenni. Ha rögtön felakasztottak volna, se tudtam, vagy szebben lőttek volna, se tudtam volna párttag lenni. Mert apukámtól mindent elszedtek. Elszedték a földet, elszedték a jószágot. Elszedték a tanyát. Na, szóval erről ennyit, mert nem ment be a tsz-be, és mindent elvettek.

De a videó ennél több infót is ad:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....