Már a rendőrség is nyomoz a magyar sztár autóbalesetének ügyében


Budapest - Autóbalesetet szenvedett Kálloy Molnár Péter.


A Baleset-info.hu információja szerint a színész vezette az egyik autót amely még december 12-én ütközött össze egy másikkal a BAH-csomópontnál. A rendőrség közleménye szerint egy ember könnyebben megsérült. Lapunk úgy tudja, hogy nem a színész sérült meg, hanem a másik autó egyik utasa.


A Blikk elérte Kálloy Molnár Pétert, aki szűkszavúan beszélt lapunknak.

- Nem szeretnék erről semmit sem mondani, nem is tehetném, hiszen tart a nyomozás. Senkinek nincs semmi baja - magyarázta a színész, aki még annyit hozzátett, hogy ő a zöld jelzésen ment át autójával.

Lapunk megkereste a rendőrséget is, akik kérdésünkre elmondták, hogy szabálysértési eljárás indult az ügyben, az esetet pedig még vizsgálják.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy miért és hogyan történt a baleset. A színész kanyarodott a piros Alfa Romeo típusú autójával, ekkor ütközött a Forddal.

Bár Kálloy megúszta az ütközést, autója olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínről autómentő szállította el, amelyről fotó is készült. Az nem derült ki, mekkora az anyagi kár, ahogyan azt sem, hogy totálkáros lett-e a kocsi, ám annyi bizonyos, hogy a két autó utasai hálásak lehetnek, amiért ép bőrrel megúszták a karambolt.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-