Durva kritika: Állandó harcot vív képzelt ellenségekkel, már a világ minden szegletében rajtunk röhögnek

SMINK NÉLKÜL

A szem a lélek tükre. Mit látsz?

Egy koravén, mentálisan leépült, nyúzott, zavarodott arcú lelkibeteg néz rád. Remegve, papírból olvasta fel azt az 5 nevetséges kérdést, ami megint milliárdokba fog kerülni nekünk. Már előre bejelentette, hogy eredménytelen és érvénytelen lesz a népszavazás, de neki csak a kudarcairól való figyelemelterelés a fontos.

Üldözési mániájától nem védi semmi. Sem a kevlár mellény, sem a TEK gyűrűje. Állandó harcot vív képzelt ellenségekkel. a megtámadottság sulykolása bevált módszere. Állandósította a háborús retorikát, nacionalista és függetlenségi hagyományt felerősítő húrokat penget, hogy éberen tartja saját táborát.

Ez az ember már ébren is álmodik ráadásul rosszakat, ami nem lenne gond, ha ezeket a vízióit nem akarná rákényszeríteni egy egész országra.
Már a világ minden szegletében rajtunk röhögnek. Joggal hiszik rólunk, hogy egy gyáva nép vagyunk, mert hagyjuk, hogy egy ilyen ember uralkodjon rajtunk.
A paranoid skizofrénia tünetei:

Üldöztetéses és nagyzási téveszmék, gyanakvás, düh, ingerlékenység, sértődékenység, nyugtalanság, izgatottság, szorongás, aggódás, idegen erők befolyásolnak, ezért harc vélt igazáért...

Kezelésre és bűnhődésre van szüksége, mert már elvesztette a valóságérzékét. nem tudja már követni saját hazugságait sem.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....