Óriási botrány: elítélték a berettyóújfalui Fidelitas volt elnökét mert nőre támadt



Bűnösnek találták Tikász Ferencet garázdaság bűntettében, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétségében.

Jogerősen elítélte a Debreceni Törvényszék a berettyóújfalui Fidelitas volt elnökét, aki 2019-ben egy koncert után szidalmazott, majd megütött egy nőt – derül ki a Debreciner cikkéből. A 24.hu is beszámolt az esetről, ők korábban azt írták, hogy a sértett egy jobbikos aktivista.

A bíróságon elhangzottakat felidézve azt írja a Debreciner: Tikász a koncert után a ruhatárnál hangosan szidalmazta V. Beáta sértettet, aki további inzultusra számítva videózni kezdett a telefonjával. Ezt követően Tikász kiütötte a kezéből a telefont, a sértett pedig eközben a homlokán nyolc napon belül gyógyuló sérülést szerzett.

A Debrecen Járásbíróság januárban garázdaság bűntettében, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétségében mondta ki bűnösnek Tikászt, büntetésként pedig 600 ezer forint megfizetésére kötelezte. Másodfokon helyben hagyták az elsőfokú ítéletet, mindhárom vádpontban bűnösnek találva Tikász Ferencet.

A bíró a lap szerint a perbeszédeket megelőzően megállapította, hogy Tikász büntetett előéletű: 2018-ban jogerősen pénzbüntetésre ítélték védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett könnyű testi sértés miatt.






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....