Óriási botrány: az, hogy a Kasza Tibihez hasonlít a dalom, az a k*rva any*ádnál is durvább


Kemény kritikát fogalmazott meg Fluor Tomi.


Gonosz YouTube kommentekre válaszolt a Dob és basszus podcast műsorban a Wellhello. A rapper nem finomkodott, amikor Kasza Tibi szóba került.

Elsőkén erről a kommentről mondták el a véleményüket: „Az éneklős csávónak, aki nem a Fluor Tomi, olyan hangja van, mint Szikora Robinak”

Diaz elmondta, hogy elismeri a munkásságát, vannak klasszik dalai. Hozzátette, hogy egyszer az Irie Maffia dobosa is ezzel jött, de ő elismerően. Diaz még nem fedezett fel hasonlóságot közte és Szikora Robi között.

Nem csak őt, hanem Fluort is hasonlították egy magyar énekeshez. Egy kommentelő szerint Fluor Tomi az egyik dalban tiszta Kasza Tibi.

"Azon de felb*sztam magamat! hát mondom, engem már sokféleképpen sértettek meg, de az, hogy a Kasza Tibihez hasonlít a dalom, az a k*rva anyádnál is durvább. Ha leanyáznak, azt mondom, hogy jó, ütök vagy nem ütök, de hogy a Kasza Tibihez hasonlítanak, akkor ütök!- mondta Fluor.

Fluor és Diaz elmondta, hogy szoktak kommenteket olvasni és néha válaszolni is szoktak az alpári stílusban megfogalmazott kommentekre.





Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....