Durva botrány lett Vajna Timi körül: Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea... - írják...

Keményen beleálltak a kommentelők Vajna Tímeába néhány Instagram fotó és videó miatt.

A Blikk is megírta, hogy a néhai Andy Vajna özvegye a colorado-i aspeni síparadicsomban telel új párjával, Zolival. Habár Andy Vajnának most január 20-án lesz a halálának a második évfordulója, sokan úgy gondolják, hogy Timi nem gyászolja megfelelően elhunyt férjét.

"Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. Igaz, ebből csak egy embert ismerek. Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom bejött" - írta egy kommentelő Timi aspeni posztjához.

"Most jan 20-an lesz 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki se tudja a helyét a szívemben elfoglalni Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam ill. gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz… az Insta nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat "- reagált Timi az őt ért vádra.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....