A magyarok hátán szántani is lehet - megalázóan alacsony órabért mutat az EU-s lista

KOLDUSKENYÉRNEK IS KEVÉS ÓRABÉRÉRT ROBOTOLNAK A MAGYAROK


A kormány által nap, mint nap közzétett győzelmi jelentések dacára valójában a gazdaság történelmi mélységbe süllyedt, ugyanúgy, ahogy a magyar munkavállalók órabére is, amely megalázóan alacsony. Az Eurostat adatai szerint Magyarországon az átlagos órabér 9,9 euró, azaz mindössze 3623 forint, míg ezzel szemben az Európai Uniós átlag 28,5 euró, azaz 10 431 forint.


Talán nem meglepő, hogy a keleti régióba tartozó tagállamok órabérei messze elmaradnak a nyugati EU-országok órabérei mögött. Ennyit a „hanyatló” nyugatról. Ráadásul Magyarország még a sereghajtók sorában is a legvégén kullog, csupán Romániát, és Bulgáriát előzi meg.


A magyar forint vásárlóereje rohamosan zuhan, miközben az infláció elszabadult, és már meghaladta az 5 %-ot is, így már a legmagasabb az egész Európai Unióban. A kormány üres kongó nacionalista propagandával kísérli meg elfedni a gazdasági, szociális, és társadalmi katasztrófa szörnyű valóságát. Mikszáth Kálmán szerint: „A magyarok hátán szántani is lehet, csak nemzetiszínű legyen az eke.” Meddig tűri még a magyar, hogy a hátán szántsanak?!?

Végh Edvárd közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....