A felső tízezer élete: kiderült mennyibe került Vajna Timit jegygyűrűje - durva


Montécito – Micsoda boldogság! Révbe ért Vajna Tímea, aki boldogan adta hírül közösségi oldalán, hogy kedvese, Zoltán eljegyezte – méghozzá egy nem mindennapi gyűrűvel.


A Blikk által megkérdezett ékszer szakértő ugyanis elárulta, Andy Vajna milliárdos özvegyének ujjára húzott ék „alsó hangon” legalább 30 millió forintot ér.

– Ez valóban egy méretes kő, amely a mostanában divatos fantáziacsiszolással készült, azaz nem a klasszikus kerek gyémánt – mondta a lapunk által megkeresett szakember, miután megtekintette a Tímea által közzétett gyűrűs fotókat. – Amennyiben legalább közepes minőségű gyémánt, akkor ez az ékszer minimum 30 millió forintnyi dollárba került.

Az ékszerész szerint ráadásul a hasonló gyűrűk – bár a luxuscikkek egyre szélesebb skálában érhetőek el Magyarországon – nálunk nem kaphatóak, így minden bizonnyal a gazdag fiatal vállalkozó Los Angeles valamely külüönleges üzletében szerezte be a csecsebecsét, amellyel megkérte Tímea kezét. Az ára nem lehetett akadály, hiszen a fiatalember fotókon viselt karórája, a Patek Philippe Nautilus sem egy kommersz kategória, 30 és 50 millió között mozog a modellek ára.

„Barátságból szerelem. Váratlan időszakban, váratlan emberrel estem szerelembe. Nem gondoltam, hogy készen állok, de nagyon jó voltál hozzám és lépésről lépésre levettél a lábamról. Egyszer csak azt vettem észre, hogy beléd szerettem”– írta a július 21-i eljegyzésről Vajna Tímea, aki az utóbbi két és fél évben alaposan megküzdött a boldogságáért.

2019. január 20-án veszítette el a férjét, a világhírű producer és filmügyi kormánybiztos Andy Vajna váratlan halála padlóra küldte Tímeát. A családja és a barátai azonban mellette álltak, köztünk Zoltán is, a debreceni milliárdos család örökösét még Vajna mutatta be akkori feleségének. A vállalkozó eleinte amolyan pártfogóként, barátéként állt mellette, Vajnáék fővárosi éttermét is az ő segítségével mentette meg az özvegy. Szép lassan kerültek egyre közelebb egymáshoz, a barátságból pedig előbb titkos, majd vállalt szerelem lett.

– Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett – mondta korábban szerelméről kapunknak Vajna Tímea, aki közösségi oldalán is gyakran üzent az üzletembernek.

„Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg... Sose gondoltam volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba... A képeket visszanézve vettem észre, hogy az ég is mosolyog” – írta kedveséről Tímea, ám kapcsolatuk ennek ellenére tartogatott viharokat: míg Tímea az amerikai állampolgárságért küzdött, Zoltán többször hazaköltözött, sőt a fővárosban vásárolt luxuslakást.


– Igazság szerint többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tudott azonosulni Timi viselkedésével – árulta el a Storynak Tímea egyik barátnője, aki szerint a gyerekkérdés is okozott konfliktusokat.

Az ismerősök szerint ugyanis Zoltán már készen állt az apaságra, míg Tímea, aki volt férjével sokáig sikertelenül próbálkozott, a sok csalódás miatt még nem. Azóta kiderült, ennek egészségügyi okai is lehettek, Vajna Tímea ugyanis endometriózissal küzd, amely jelentősen megnehezíti a teherbeesést. A közelmúltban az Amerikában élő üzletasszony posztolt is róla, műteni kell, hogy megszűnjenek fájdalmai és a jövőben gyermeket is vállalhasson.

Ebben a nehéz időszakban azonban már ott lesz mellette a vőlegénye, Zoltán is, aki szintén a jövőt jelenti az özvegynek.

„Fáj és mindig szeretni fogom Andyt, örökké! De az élet nem állhat meg, szeretnék újra boldog lenni és saját családot” – fogalmazott közösségi oldalán Vajna Tímea, akinek magyar sztárok tucatjai kívántak sok boldogságot a poszt alatt, testvére, Visváder-Palácsik Lilla is egy szívecskével jelezte, hogy boldog nővére eljegyzése kapcsán.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....