Állítólag a közteresek lecigányozták Győzikét és családját - Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért


Budapest - Közterületesek támadtak rá és alázták meg a házaspárt – állítja Gáspár Győző, akire 30 ezer forint helyszíni bírságot szabtak ki és a Romantic frontembere úgy meséli, még "le is cigányozták".


A showman napokig őrlődött, ám nem tud napirendre térni a konfliktuson, jogorvoslatot akar az ügyben – annak ellenére, hogy azt elismeri, szabélytalanul parkolt, de a bánásmódot képtelen elfogadni.

– Fel vagyok háborodva! Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van? Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért. Az pedig vérlázító, hogy 30 ezret fizettetnek velünk, azzal a felkiáltással, hogy mert benne vagyunk a tévében, telik rá – háborodott fel a családfő, aki múlt héten egy fővárosi csárda előtt parkolt le szabálytalanul.

Mint mondja, csak pár percre állt meg, egy tortát adott át, amikor a közterületesek lecsaptak rájuk.

– Egy másik autó is ott állt, a csárdából úgy hallottuk, hogy úgy egy órája, mégis csak miattunk rohantak ki, ahogy megláttak minket a kamerán. Életveszélyes volt az egész és megalázó. A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból – idézi fel idegesen a történeteket Győző.

A büntetőpontok mellett harminc ezer forintot kellett kifizetnie, de szerinte csak példát akarnak statuálni vele.

– Mert nekünk sok pénzünk van, biztos ki tudjuk fizetni... Nem hagyom annyiban ezt az egészet! Megkerestem a közterület-felügyeletet, de múlt hét óta nem kaptam választ – mondta, s hozzátette, nem kéri vissza pénzt, inkább egy alapítványnak fizetné be a büntetést. – Szégyen és gyalázat, ahogy megtámadtak minket, most pedig lesöprik az asztalról az ügyet. Személyes találkozót kértem, de se a leveleimre és most már a telefonhívásaimra sem válaszolnak.

Lapunk kereste az ügy kapcsán az óbudai közterület-felügyeletet, de lapzártánkig nem kaptunk választ.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....