Fekete Dávid egyik károsultja hét hónapos terhes feleségével és kislányával került az utcára


Hatalmas vihart kavart a napokban az a hír, miszerint az egykori megasztáros, Fekete Dávid több embert is nagy összeggel megkárosított. A Blikk megpróbált utánajárni a dolgoknak, beszélt a károsultakkal, akik névvel és arccal is vállalták a történetüket. Majd megpróbáltuk Fekte Dávidot is elérni.

A tehetséges énekes, a Megasztár negyedik szériájának sztárja komoly bajban van. Mint ismert, Fekete Dávid házassága is tönkrement nemrégiben, sokan pedig komoly károkozással is vádolják őt. Hibáiért a közösségi oldalán kiírt posztban fohászkodott Istenhez megbocsátásért.

A Blikk most megkereste azokat az embereket, akiket állításuk szerint kár ért.

Rábízta a pénzét

Az egyik károsult, Imre, a lapunknak elmondta, hogy százhúsz millió forintja és az otthona bánta azt, hogy hitt az egykori Megasztárosnak:

„Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni” – kezdi mesélni a történetét Imre, aki hét hónapos várandós feleségével és kétéves gyermekükkel került az utcára.

„Leírhatatlan fájdalmat érzek, óriási veszteségek ezek. Amikor megismertem Dávidot, körülbelül két évvel ezelőtt akkor az autókereskedésemben rengeteg nagyon jónak tűnő üzletet hozott. Körülbelül tizenöt-húsz ügyet, ami alapján én megbíztam benne, mert azt hittem, hogy tényleg zseni és ehhez ért. Mindezek után rábíztam még több autót és pénzeket, amiket akkor láttam utoljára” – meséli szomorúan lapunknak Imre, majd hozzáteszi, hogy egy hónapon belül kell kiköltözniük az otthonukból, amit hosszú évek alatt, rengeteg munkával építettek fel.

„Gyakorlatilag elölről kell kezdenünk az életünket. Nincs hová mennünk, ezért édesanyámhoz költözünk egyelőre oda fog születni majd a baba hamarosan. Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet" – mondja a Blikknek megtörve Imre, aki hiába próbálja elérni Fekete Dávidot, nem veszi fel neki a telefont, emiatt esélytelennek érzi azt is, hogy a pénzét bármikor is viszont láthatja.

A másik károsult

Andrea veszi át tőle a szót, aki azt állítja, Dávidot körülbelül négy éve ismerte meg és nagyon jóban voltak, olaszországi kapcsolatain keresztül rengeteget segített Dávidnak, többek között autók behozatalában is.

„Olaszországban éltem, jól beszélem a nyelvet, így tudtam segíteni Dávidnak is, mondjuk azt, hogy nagyon jó baráti viszonyban voltunk” – mondta Andrea, akinek Dávid úgy adta el az autóját, hogy arról Andrea mit sem sejtett és még az autóért járó pénzt sem kapta meg Dávidtól. Andrea szerint a fizetési nehézségeket egy üzlettárs kilépése okozta.

„A lényeg az, hogy egyszer csak eltűnt az autónk és soha többet nem láttuk” – mondja Andrea, aki szintén feljelentést tett.

Kiszivárgott egy hangfelvétel is, amiben Dávid saját maga beszél arról, hogy mit fog csinálni, hogyan és milyen módszerekkel mozgatja a pénzeket. Kéri, hogy ne jelentsék őt fel, mert akkor nem kapják vissza a károsultak a pénzüket.

Ötvenmilliót keres Dávidon István

István saját állítása szerint rengeteg pénzt bukott, most mégis rendőrségre jár és tanúvallomásokat tesz Dávid ellen, mert nem kevesebbet állít, mint, hogy őt több, mint ötven millió forinttal és egy lakással károsította meg az egykori barát.

„Nekem annyival előnyösebb a helyzetem, hogy 43 millió forintról van szerződésem. Bármikor tudom bizonyítani a valós tényeket. Ezek kölcsönadott pénzek voltak. Fekete Dávid, mint az egyik legközelebbi barátom segítséget kért tőlem, hogy a kereskedését felfuttassa” – kezdi mesélni a történetét István, aki szintén teljes mértékben megbízott Dávidban.

„Az a személy, aki a közvetlen környezetét így meg tudja károsítani, úgy, hogy a mai napig csak azt tudja mondani, hogy ő már csak a jó Istennek tartozik elszámolással, azt már nem tudom hova soroljam” – mondja elkeseredetten István.

A Blikk természetesen szerette volna megszólaltatni Fekete Dávidot is, akit több alkalommal megpróbáltunk elérni telefonon, de sikertelenül, mint, ahogy személyesen sem jártunk sikerrel. Fekete Dávidot végül szöveges üzenetben sikerült elérnünk, aki annyit válaszolt válaszüzenetben, hogy nem szeretne nyilatkozni.

Nemrégiben a Tények Plusz tett közzé egy hangfelvételt, amelyen Fekete Dávid elismeri amit tett, és egyben azt mondja: „A legnagyobb hülye az, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze.”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....