Stohl András Hajdú Péternek vallott az első börtönéjszakáról


Stohl András Hajdú Péter műsorának vendége volt, ahogy egyebek mellett a börtönben eltöltött néhány hónapjáról is beszélt a műsorvezetőnek.

Mint ismert a színész 2011 októberében vonult be a börtönbe, azt követően, hogy jogerősen 10 hónapra ítélték, ennek részleteiről akkor itt a Blikk oldalán is írtunk. A börtönben töltött első éjszakájáról a színész most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt.

"Lekapcsolták a villanyt központilag, na akkor kezdődött az igazi dzsungel. Bent fekszel és csak a börtön zajait hallod. Tényleg olyan, mint a természetfilmekben a hiénák" – kezdte Stohl András, aki viccesnek nevezte ezt az első éjszakát, majd utánozni kezdte a börtön falai közt hallható hangokat.

"Hallod, hogy megy az RTL vagy a TV2 híradó és mondják, hogy Stohl András bevonult a börtönbe. Fekszel és ezeket a hangokat hallgatod, az elég kemény volt." - mondta Stohl a műsorban, aki azt is elmondta, hogy bár eredetileg nem akart tévé kérni a börtönbe, ám ezután az élmény után meggondolta magát.









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....