Ha ezt külföld meglátja: Rongyrázós klip helyszíne volt a fideszes luxuskastély



Az ízlésficamos fideszes luxus iskolapéldája az uniós pénzből épült gyerekmentes gyerektábor. Bár a belsejét elnézve jobb is, hogy nem járt ott még egy gyermek se.

DR BRS, T. Danny, KKevin és Monkeyneck Király Linda közreműködésével készült videóklipje most az egyik legfelkapottabb a magyar Youtube-on, a dal címe: Juanita. A 444 szúrta ki, hogy a forgatási helyszín nem más mint a fideszes csicsás csicskák partyhelyszíne, az állítólagos gyerektábor Biriben.

"Gyermek- és ifjúsági tábor létrehozása Biri Községben" címszóval kapott a kis szabolcsi falu még 2013-ban 35 millió forintos uniós támogatást. Ehhez képest a felépült csiricsáré luxuskúria fideszes politikusok és bélistás celebek kedvelt partypalotája lett, amely volt már "Az év esküvői helyszíne" is.
A Le Til Kúria tulajdonosa Szálku István, Biri egyik fideszes önkormányzati képviselője, egyben a szintén fideszes polgármester, Almási Katalin fia. Persze a körzet fideszes képviselője, a Juhász Péter által nemzetbiztonsági kockázatnak tartott Simon Miklós kapásból védelmébe vette Almásiékat. Simon szerint csak "a leegyszerűsítő narratíva" az oka, hogy Biri az uniós lopások és a fideszes luxusurizálások közös iskolapéldájává vált.

Ahogy ezt nemrég Cseh Katalin momentumos uniós képviselőtől megtudtuk, EU-s vizsgálat jöhet a szabolcsi luxuskastély ügyében. Nos, ezt a videóklippet nyugodtan lehet csatolni a vizsgálati anyagokhoz szemléltetésként, hisz nem csak a luxusmedencés külső részek láthatóak, de a fülledt erotikát árasztó fideszbarokk belső is, amit elnézve jobb is, hogy nem járt ott még egy gyerek se.





(Kiemelt kép forrása: YouTube - DR BRS x T. Danny x KKevin x Monkeyneck feat. Király Linda - Juanita)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....