Nem akárki ment neki Tóth Gabinak: vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni..

Ezt már ő sem bírja.



Baukó Éva egykori valóságshow-szereplőnek totál elege van abból, hogy a csapból is Tóth Gabi folyik. A botrányairól elhíresült celebritás a Facebookon tolt egy akkora oltást az énekesnőnek, hogy a fal adta a másikat.



A stílus miatt elnézést kérünk, a posztot változtatást nélkül közöljük:



„Pfuuu de k*rva unalmas!!! Aki kur…nak áll, ne csodálkozzék , ha Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap menjen el és akkor kezeltesse magát!



Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa?



inkabb maradj csendben, most màr és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszàba és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni.



Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek ..( természetesen a rád jellemző közönségeséggel).”



Tóth Gabi egyébként több tettével is keverte a biztosítékot az elmúlt hetekben. Leginkább azzal, hogy a rocker, vadócból hirtelen fideszes, kereszténnyé avanzsált, majd csinált egy magyarkodós számot, ami alatt letiltotta az értékelési lehetőséget.



Hétfőn pedig hosszú írásban fejtette ki, annyira megviselte az a negatív energiahullám, ami rázúdult ez idő alatt, hogy belebetegedett.



Ugyanakkor kérte, hogy ne bántsák, amiért keresztény lett.



A hirtelen változó pártállását mi sem bizonyítja jobban, hogy hétfőn Varga Judittal ölelkezve várta a pápát.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen