Durva dolgok derültek ki a Fonyódon talált csecsemővel kapcsolatban - megszólalt a nő édesanyja is


Megtaláltuk annak az asszonynak az édesanyját, aki magára hagyta alig fél órája világra jött gyermekét Fonyódon. A baba csak a szerencsének köszönheti életét.

Hosszú ideje Ausztriában él, illetve oda is szökhetett vissza az a 37 éves nő, aki vasárnap délután egy elhagyatott fonyódi buszmegállóban, éppen az ügyészség épülete mellett hagyta újszülött kisbabáját – tudta meg a Blikk. A történet, amelyet először kedd délután osztott meg az Országos Mentőszolgálat, az egész országot megrázta.

A csöppség kutyasétáltatóknak köszönheti az életét, akik még a kihűlése előtt rátaláltak. A pár lapunknak elárulta: először azt hitték, kiscicát hallanak sírdogálni a padon, így érhető módon szinte sokkot kaptak, amikor a paplanból kicsomagolva egy kisbabával találták szemben magukat.

L. Mariannát kiskorú veszélyeztetése miatt körözte a rendőrség, de szerda délután feladta magát.


A nyomozók egy nap alatt azonosították a nőt: L. Marianna körözési fényképe a Police.hu oldalon nyilvánosan szerepelt. A marcali születésű nő apjától megtudtuk, Marianna Ausztriában él tízéves gyerekével, akit egyedül nevel. A várandósságáról a férfi nem tudott, szörnyű tettéről pedig tőlünk értesült. Marianna édesanyja, B. Mária sem tudott a terhességről, pedig a szülés előtti napon, szombaton még találkoztak is egymással.

– A fiával és a párjával voltak nálam, de akkor sem tűnt fel semmi. Ugyanolyan ruhát viselt, mint máskor. Még azt is el tudom képzelni, hogy ő maga sem tudta, hogy gyereket vár. Ha valóban ő szült, biztosan nem a buszmegállóban hozta világra a picit, de azóta nem érem el, nem tudtam vele beszélni. A rendőrök egyébként meg sem kerestek, kedden este tudtam meg az ismerőseimtől, hogy mi történt – magyarázta sokkos állapotban az édesanya.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a nő szerda délután feladta magát a kaposvári kapitányságon, ahol emberölés kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....