Az RTL Klub börtönre ítélt sztárja: A rácsok mögött is vannak haverjaim



Barátnőjétől kapott plüssmackóját viszi magával a börtönbe a két hete jogerősen elítélt Aurelio. Az RTL Klub egykori sztárja a bajai házában adott a Borsnak exkluzív interjút, melyben többek között arról is beszélt, tart-e leendő rabtársaitól, illetve saját jövőképe szerint hol helyezkedik el majd a rácsok mögött a ranglétrán.

Aurelio még 2017-ben aludt el ittasan egy szórakozóhelyen. A helyzetet kihasználta egy barátja, és kivett a híresség zsebéből mintegy 170 ezer forintot. Mikor ezt a volt villalakó megtudta, egy ismerőse segítségével a tolvajt autóba ültette, hogy együtt elmenjenek a pénzért. A bankjegyek nem kerültek elő, és Aurelio azóta sem kapta vissza az összeget, de már nem is szeretné.

A négy éve tartó büntetőeljárás alig két hete ért véget. A bíróság jogerősen 2 év 3 hónapra ítélte, de a korábban drogügyek miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell töltenie. Ez összesen 3 év 5 hónap, ám nem kizárt, hogy jó magaviselet miatt ennek egy részét elengedik majd.

Aurelio a saját bevallása szerint kifejezetten megkönnyebbült, amikor megtudta, mennyi időre vonják ki a forgalomból. Egyelőre csak elképzelései vannak arról, milyen lesz a benti élete.

– Reménykedem, hogy Kecskemétre kell majd bevonulnom, vagy egy olyan városba, ahol sok barátom van. Persze a rácsok mögött is vannak haverjaim, de azért az ismeretségi köröm legnagyobb része természetesen szabad levegőt szív – mondta Aurelio, aki elmondása szerint nem különösebben tart a rá váró megpróbáltatásoktól.

– Ha létezik odabenn ranglétra, biztos, hogy nem az aljára kerülök. Bezárt közösségekben az első két helyet szoktam meg, ezért vagy ésszel, vagy erővel ezúttal is megfelelő pozíciót érek majd el. Abban viszont biztos vagyok, hogy jól viselkedem majd odabenn.

– Szeretek nyelveket tanulni, most épp az olasz szókincsemet szeretném fejleszteni, ezért szótár biztosan lesz nálam a börtönben. Túl nagy bőröndöt nem pakolok bele, a legfontosabb személyes tárgyam pedig a zsebemben is elfér. A barátnőmtől kaptam egy általa készített macit, arról nem tudok lemondani – hatódott meg az egykori botrányhős.

Egyelőre nem tudni, hogy Aureliónak mikor kell bemennie, de állítja: nem kap frászt, ha meglátja a postást.

– Várom a behívót, de a számításaim szerint a karácsonyt még kint tölthetem.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....